Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak kicsi vagy nekem nagyok az igényeim?
Figyelt kérdés
Exemmel élveztem a szexet, neki relatív nagy 17 cm-es volt, viszont jelenlegi páromnak szerintem maximum 13 cm körül lehet.
Tegnap este visszamentem exemhez kipróbálni, jó-e még vele a szex és sokkal jobban élveztem mint a mostani párommal.
Mi tévő legyek? A nagy szerszámmal megáldott exem bunkó nem tudnék elképzelni vele egy kapcsolatot ismét, viszont a jelenlegi páromat szeretem, viszont szexuálisan nem tud kielégíteni, bár megtarthatnám mindkettőjüket.
2021. dec. 22. 14:18
21/29 anonim válasza:
"Tegnap este visszamentem exemhez kipróbálni"
XDDDDDDDDDD ÉS komolyan azt hiszi ezután nem lesz mindenkinek egyértelműen kamu?
22/29 anonim válasza:
Szerintem szerezz be pár dildót vibrátort és vond be a sexelésekbe. Tán a párod is élvezni fogja. 25L
23/29 anonim válasza:
Az a baj, hogy a nagyméretű előző párod annyira kitágított, hogy kussebbel te már nem fogod beérni, mert az csak lötyőg benned mint egy tű, és nem dörzsöli a hüvelyfaladat.
25/29 anonim válasza:
Ez azért kamu kérdés,mert a nőknek állitólag az érzelmek a fontosabbak a szexnél.Csak a pasik szexmániás állatok,a nők nem azok.
26/29 anonim válasza:
Akció! Kis pötsch-höz nagyító, nagy pinához timsó!
27/29 anonim válasza:
25ös
Állítólag. Te meg be is vetted.
28/29 anonim válasza:
Nem az igényed nagy, hanem a pi.ád.
29/29 anonim válasza:
Nem baj az.
Jókat lehet vele játszani. Szép nagy és tág cunci-mókus.
Jaj de jó is az édes Istenem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!