Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak kicsi vagy nekem nagyok az igényeim?
Exemmel élveztem a szexet, neki relatív nagy 17 cm-es volt, viszont jelenlegi páromnak szerintem maximum 13 cm körül lehet.
Tegnap este visszamentem exemhez kipróbálni, jó-e még vele a szex és sokkal jobban élveztem mint a mostani párommal.
Mi tévő legyek? A nagy szerszámmal megáldott exem bunkó nem tudnék elképzelni vele egy kapcsolatot ismét, viszont a jelenlegi páromat szeretem, viszont szexuálisan nem tud kielégíteni, bár megtarthatnám mindkettőjüket.
Ahamn, "a jelenlegi páromat szeretem", ezért is csaltad meg.
Várjá', kitalálom, csak nem "Véletlen volt"?
A jelenlegi párod is tud róla, hogy más ágyát is szívesen kipróbálod? Amúgy meg, ha neked valami nem tetszik a jelenlegi pároddal kapcsolatban, akkor sokkal "tisztább" szakítani vele, minr félrekeffenteni bárkivel, akinek nagyobb...
Amúgy meg a méret relatív... Ha ilyen könnyen beadod a derekad másoknak, akkor nem lehet, hogy te vagy túl tág?... :,D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!