Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék sz.exelni csajokkal, ha ronda vagyok?
9-hova adja le az igényeit ha egy vele egy szinten lévő nőnek is rengeted lehetősége van és valószínűleg nagy elvárásai.
sehogy. nem is éri meg megalázkodni nekik.
olyan nő akit nem dugnak meg nem létezik vagy ha még is akkor ő túl válogatós ill nem akarja.
Fizess érte én is prostikhoz járok és már nem is értem miért voltam annyira odáig a szexért nem rossz de nem is annyira jó. nyilván a masztinál jobb. ha nem nézzük a személyiséget sem az érzelmeket akkor csak lyuk minden nő és nagyon gáz hogy ez miatt elő jogaik vannak és némelyik a föld fölött jár.
Ha a külsőd nem előnyös, akkor is maxold ki amíg tudod. Ruhád, fésűd neked is van.
Aztán feküdj rá a belsőre. Ha jó a humorod, intelligens és tájékozott vagy, nem kell sokkal több energiát belefektetned a dologba, mint egy jó külsejű pasinak. Sőt, hosszú távon úgyis ez fog dönteni.
Nyilván, ha csak szexet akarsz másoktól, semmi egyebet, az a külsőről szól. Neked is, neki is. Azt ne mondd, hogy a jó lelke miatt akarod megdugni:D
"Az sz.exe futtatása leállt."
Minek pontozni a szavakat? Cenzúrázod? A szexualitás kategóriában azt a szót, hogy szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!