Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony csajok melyik pózban szerettek szexelni, és fiúk az alacsony csajokkal milyen pózban szexeltek, mennyivel alacsonyab nálatok a párotok?
30 centi van köztünk a párommal, ami azt jelenti, hogy én 150 centi vagyok. A lovagló elég nehezen kivitelezhető, mert ahogy ráülök, úgy gyakorlatilag a combom nem olyan hosszú, hogy lelógjon az ágyra és rugózni tudjak. Így ez a póz csak előre-hátra és guggolásból fel-le tud megvalósulni.
A misszionáriust is szeretjük, ezt főleg úgy szoktuk csinálni, hogy a lábam a vállán van. Így igazán mélyre tud hatolni, de hátránya, hogy nem tudunk így csókolózni.
A kutya póz elég misztifikált, ha annyira bepucsítok , hogy jó legyen a magasság (amihez ő kényelmesen terpeszkedik) akkor túlságosan össze lesznek a lábaim zárva és nem lehet behatolni. Ezt a pózt ő úgy oldja meg, hogy egyik lába kitörés tornagyakorlat szerűen pihen mellettem, a másik pedig klasszikus kutyapózban van. Ezt úgy kell elképzelni, mint a kitörést, konkrétan:
Csak a képen lévő elülső lába jobban kifelé hajlik, tehát mellettem van.
Mi nagyjából ezeket a pózokat szoktuk csinálni. Állva nagyon nem szeretem, mert pl. ha lehajolok, akkor sokszor annyira kell terpeszkedjen, hogy már nem kényelmes neki, belőlem pedig folyton kicsúszik - bár közrejátszik, hogy zuhanyzóba próbáltuk ezt, szóval a víz is csúsztat mindkettönket.
Az egyes által irt felkapni a levegőbe pózt nem próbáltuk még, szerintem nem is tudna a párom annyi ideig megtartani normálisan a falnál se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!