Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 70 éves papinak mennyi esélye van a való életben 18 éves csajokkal szexelni gumi nélkül?
Ti beválalnátok csajok? A kérdést ez alapján irtam ki: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Mindegy hogy film vagy megjátszott,valójában berakja a punciba neki,vagy nem? Tehát nem rajzfilm.
Szerintem nagyon max akkor van esélye,ha tele van pénzel.
De még akkor is necces,ha belegondolok a csaj életkorban.
F
Ma már rékérdezétl a 68asokra:D gyorsan öregszel:D
Alapvetően a mindennapokban szinte 0 eéslye van, pláne, ha figyelembe vesszük a magyar 70esek egészségügyi állapotát:D Csoda ha a székből ki tud kelni, nemhog ymég erektáljon is:D
Az, hogy fizetett filmekben mit csinálnak, az mindegy, semmi köze a valósághoz. Még a kort is hazudják gyakran.
Persze ha multimilliárdos vagy, akkor van esélyed fölszedni valakit, és igaz, hogy csak a pénzed miatt, de attól még megdöntheted. De viszonylag kevés ilyen ember van ugye.
ma 17:59
"A valósághoz semmi köze"
Akkor azt mondod hogy valójában nem rakja be a puncijába csak elvan játszva? Mitől nem valós? Nem is értem..
"A valósághoz semmi köze"
Arra gondoltam, hogy a filmek meg vannak rendezve. Fizetett emberek vannak ott akik azért vannak ott, hogy ezt csinálják. Ha nem vállalja, keresnek másikat, aki a célra megfelel. Persze, berakja meg minden.
De "valóság" alatt azt értem, hogy egy 70 éves embernek mennyi esélye van fölszedni egy fiatal csajt.
Persze, ha van pénze, vehet luxuskvát, aki vállalja gumi nélkül. Ott nincsenek "esélyek" a pénz beszél, a kutya ugat.
De te a "való életben"-t kérdezted, azaz nem a megrendezett vagy szolgáltatás szinten megvásárolt helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!