Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Ti szoktátok szájjal kényeztetni előjátékban a férjeteket? Esetleg csak simán leszopni? Mert ez nem egyértelmű dolog a házasságokban. Kort is irjatok!
Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 09:52
11/17 anonim válasza:
Igen. Minden szexnel van kolcsonos oral. Neha en a popsijat is kenyeztetem.
28N
12/17 anonim válasza:
Persze, mindennapos dolog. előjátékként szinte mindig, de 10-ből kb 8x úgy is van vége, hogy a számba élvez. Ahogy én is legtöbbször a nyelvétől élvezek el.
És szoktuk egymás popsiját is kényeztetni nyelvvel előjáték során, abban sincs semmi extra.
51nő
14/17 anonim válasza:
Előfordul, hogy közeledés a kedvesemhez, de valamiért nincs kedve, ilyenkor mindig felajánlják, hogy nagyon szívesen leszop, vagy kiveri. Van hogy mondjuk tévézés közben elkezd játszadozni aztán spontán szopásba fordul a dolog. Előjáték során szinte mindig megy a szopi-nyali.
53f
16/17 anonim válasza:
Fura, hogy itt mindenki szerete, a valóságban meg csomó ismerősöm hivatásosohoz jár sz*pásért. Mérnök vagyok, szinte csak férfi kollégákkal dolgozok.
17/17 Kedves_ válasza:
A párodat nem nagy dolog, persze, ha szereted ezt a dolgot csinálni..
Én imádom habzsolni😁
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!