Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok, lanyok, milyen volt a legkiabranditobb szexualis egyutletetek ?
6.os imádom a stílusod, jót röhögtem, habár onnantól, hogy videón masztiztal egyet már vágtam, hogy kamu.
Rá voltam kattanva egy pasira évek óta. Megtudtam, hogy házas, tudom szégyen, de akkor már nem érdekelt. Konkrétan kettő lökés után elelvezett, es beszélgettünk a világ legtermeszetesebb dolgairól még egy óráig aztan haza hozott.
Annyira megalazo volt az egesz, meg is fogadtam, hogy házas pasival többet soha..
Ja eszembe jutott megegy...
A pasi levetkőzött, de meg kozelebe se voltam a nemiszervehez, amikor megereztem mennyire rohadtul büdös.. nyilván ő is megerezte, felpattant kiment a fürdőbe es par perc múlva se szó se beszed visszajott es folytatta a csokolgatast. Egy eletre megundorodtam tole, csak azt banom, hogy nem pattantam azonnal fel es jottem haza.. fiatal voltam, valamiért nem mertem szolni..
Nekem egy kapcsolatom volt 16 évesen, az úgy 2 évvel ezelőttig nyomot hagyott bennem.
Egyidősek voltunk, és hát első kapcsolat, vele vesztettem el. A csaj valamiért elkattant néha és idegből bántani kezdett bármikor, volt mikor szex közben is. Kutya pózban semmit se éreztem belőle, pedig átlag méret van nekem, csak misszionárius és lovaglóban. Nem mellesleg elég "hal" szaga volt lent, pedig volt dokinál és semmit nem találtak. Emiatt meg a bantás miatt 2-3 évig azt hittem vagy meleg lettem vagy aszex, azóta voltam pszicholgusnál és addig eljutottunk, hogy már erős kötődés után érzek szexuális vonzódást a nők iránt, de ha nem kötődöm le is vetkőzhet előttem kb nem érdekel, sőt undorodok akkor lehet bármilyen jó csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!