Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntenétek ebben az esetben?
Ha van két valaki, az én esetemben két fiú aki kezdeményez. Külsőre tetszik mindkettő, de az egyik akit előbb megismertem ő nagyon érett, megbízható, jólelkű, ami jó dolog de én még csak 21 vagyok és ezt még annyira nem tudom értékelni. Olyan igazi férj típus.
A másik fiú is rendes nagyon de ő már sokkal lazább és vonzóbb a viselkedése.
Az első fiú lenne a jó választás?
Félek hogy meg fogom bánni ha nem az elsőt választom, de attól is félek hogy zavarni fog hogy fiatalon már ennyire komoly kapcsolatom van.
hány évesek ezek a srácok? Gondolom még 30 alatt van mindkettő, így én a lazábbat ajánlom.
F
Az elsőt választanám.
Az a tapasztalatom, hogy türelemmel a komoly férfiakból is ki lehet hozni a spontán őrült állatot. Jó értelemben persze.
De a nemtudomhanyadikak is igaza van. Figyeld meg magad mikor velük vagy. Kivel vagy inkább önmagad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!