Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok előfordult egyéjszakás kalandnál, hogy durvábban szájbadugott a pasi?
Figyelt kérdés
Kellemetlen volt, vagy izgató?2021. dec. 15. 16:17
11/22 anonim válasza:
Egyszer eleg durvan szajbadugtak de elveztem
12/22 anonim válasza:
Aki élvezte,egy sem nő,hanem olyan pasi,aki csak élvezné,ha lenne hozzá nő.
13/22 anonim válasza:
Volt..
Volt amikror zavart és leallitottam
Volt mikor izgi volt...
14/22 anonim válasza:
13-as, szóismétlés, illetve hozzászólás ismétlés. 11-es válaszodban még nem említettem a leállított aktusokat. Hogy lehet ez? Eszedbe jutott azóta?
16/22 anonim válasza:
Mi a szarért kell lepontozni azokat, akik nem csak misszioáriusban dugnak és a faszt se kesztyűvel fogják meg? Más kérdés alatt meg sírtok, hogy milyen prűdek a nők, itt meg ez a bűn? Vagy ezek most sértődött prűd csajok akik pontozgatnak vagy mi? Vicc
17/22 anonim válasza:
16-os, mert ez a két véglet létezik. Vagy csak misszionáriusban fekszel, vagy torkon kevernek minden egyéjszakáson.
18/22 anonim válasza:
#17: és elárulod mi a baj azzal, ha valaki szereti a szenvedélyes, vad szexet? Vagy azt csak kapcsolatban szabad szerinted? Alalmiban meg tegye a szüzet vagy mi?
19/22 anonim válasza:
14-es ha lenne agyad ami nyilván nincs... akkor rajöhetnél, hogy az nem en voltam... már csak abból is, hogy a kis zöld pipák kétlem, hogy egyeznek...
20/22 anonim válasza:
Volt. Az lett belőle, hogy behánytam. Az meg otthagyott. Nem kevés alkohol volt bennem, de így se vagyok rá büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!