Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vonzanak ilyen 'baromság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzanak ilyen 'baromságok'? Hogy tudom ezeket kiverni a fejemből?

Figyelt kérdés

Kérlek ne szóljatok be, mert nem poén a kérdésem és nem bántást szeretnék kapni.

Valamiért nagyon izgatnak a BMW-k, ha egy férfi ilyen autót vezet, valahogy önkéntelenül felfigyelek rá és vonzóbbnak látom. Főleg ha jól is vezet, attól végem van. (más luxusautók kevésbé mozgatnak meg, hiába drágább kategória, vslshogy az nem vagy nem ennyire váltja ki ezt az érzést)

Ilyen még az öltöny is, sajnos a munkám miatt körbe vagyok véve öltönyös férfiakkal és nem értem miért, de még egy átlagosabb srácot is őrült szexinek látok.

Mik ezek a baromságok, egyáltalán mégis hogy lehet, hogy nálam ezek a szexuális vágyhoz kapcsolódnak? Nyilván a józan eszemmel nézve egyértelmű, hogy ezeknek semmi köze ahhoz, hogy valaki vonzó vagy sem, de valahogy az ösztöneim jobban gerjednek az ilyen férfiakra. Hogy tudnám ezeket kiverni a fejemből és semlegesen tekinteni rájuk?

Azért is lenne fontos, mert ezek el tudják vinni rossz irányba az ismerkedést, mert pl ha egy randin beülök egy férfi mellé az autójába, konkrétan volt már rá példa, hogy átázott a bugyim és végig arra gondoltam, hogy mennyire leszopnám a pasit. Persze nem csináltam semmit és nem mutattam ki, hogy felizgultam. De ez el tudja venni a józan eszem és esetleg olyanokkal is ismerkednék, akikkel nem kéne, mert mondjuk személyiségben nem is passzolunk. Csak az agyam becsap és azt érzem, hogy jaj de jó meg micsoda szikra van köztünk stb. Gondolom értitek a problémát.

2021. dec. 14. 23:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ez nem probléma, hanem ízlésnek hívják. Azzal hogy a jól öltözött, magabiztos, jó megjelenésű pasik mozgatják meg a fantáziádat nem vagy egyedül (mások meg pl. az egyenruháktól indulnak be, tűzoltó, rendőr stb. - nem vagyunk egyformák). A BMW már kicsit furcsább... bár nem egy ritka autó (a leggyakoribb használt import autó évek óta a 3-as, 5-ös bömösök). Megvan annak is az oka benned miért így kondícionálódott, de a pontos okát ennyiből egy pszichomókus sem mondja meg.
2021. dec. 15. 00:01
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyesmi vonzó, kár tagadni. Csak arra figyelj, hogy az eszed irányítson, ne a tested.
2021. dec. 15. 00:05
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezek azért nem olyan durva dolgok. Ha jól vezet egy férfi, az szerintem is szexi, bár nekem a kocsi típusa mindegy, egyáltalán nem értek hozzá, nem is érdekel. Öltöny szintén szexi, én főleg lazábban hordva szeretem, pl egyszerű farmer+póló zakóval, vagy épp farmer+ing egy bőrdzsekivel. Az a nem normális, hogy ez ural téged, azért na, ez túlzás.
2021. dec. 15. 00:12
 4/18 A kérdező kommentje:
Hmm kicsit most megnyugodtam, hogy mégse annyira aberrált dolog ez. Persze kordában tudom tartani, csak nagyon erősen érzem ezt, ha olyan férfival vagyok. És zavar, hogy ilyen baromságokat tartok vonzónak (nyilván nem csak ezt, de ez túl nagyot tud dobni a szexuális vágyamon). Az sutó márka talán amiatt rögzült így be, mert a családom is BMW-s és volt már több exem, aki szintén ennél a márkánál tette le a voksát és mellettük imádtam ülni. Nekem is ilyen autóm van, egyébként érdekes, mert magamat is vonzóbbnak, magabiztosabbnak érzem, mikor beleülök. Tehát végülis nem csak a pasikat. Aztán vicces, múltkor egy srác Mercivel jött értem, ráadásul hibriddel xdd végig arra gondoltam, hogy mekkora szar ez a kocsi:D borzasztó az enteriőr, meg hát elektromos? Jézusom...Bosszantó volt, hogy alig volt motor hang. Szóval vicces volt, hogy ezen járt az agyam. Pedig az egy sokkal drágább autó volt, mint amikben én korábban ültem, konkrétan szalonból jött akkor egy hónapja. Egy lakás ára volt az az autó. De nekem 'szar' volt. Tehát nem az ár határozza meg, nem a pénz izgat fel.
2021. dec. 15. 00:28
 5/18 anonim ***** válasza:
62%
Az összefüggés a tipikus ostoba libák világával, gondolom, csak a véletlen műve...
2021. dec. 15. 04:28
 6/18 anonim ***** válasza:
Majd akkor tompul ez a dolog ha megismersz olyan férfiakat, akiket ugyanúgy kívánsz öltöny vagy bmw nélkül. Ezek akkor is vonzók maradnak számodra, de már nem fognak minden mást felülírni és azt hiszem ezt szertnéd elérni.
2021. dec. 15. 05:51
 7/18 A kérdező kommentje:

#5: Látom beléd se szorult sok ész, a szövegértés nagyon nem megy. Jelentkezz be korrepetálásra, hátha..

#6: Nem csak ilyen férfiakat kívánok meg. Ezt nem tudom hol olvastad. Természetesen volt több olyan pasi, akit enélkül kívántam. Nem tompul ez a dolog bennem, nincs köze ahhoz, hogy kiket ismerek meg.

2021. dec. 15. 08:10
 8/18 dregor ***** válasza:
Ez azért van, mert egy bizonyos proli réteg számára a bmw az istencsászárság szintje... Mit gondolsz miért rajoskodik minden önjelölt Toretto ksi hülyegyerek bmw-vel? :D Ez egyfajta státuszszimbólum volt egy időben van aki kinőtte, van aki nem... Nincs ezzel gond, csak ne reklámozd...
2021. dec. 15. 09:38
 9/18 A kérdező kommentje:

#8: Nem a szakadt rozsdás 320d kről van szó, amiket ilyen putris cigányok vezetnek. Az egy külön kategória.

Akik hozzád hasonló hangvételű véleményt mondanak, azok általában olyanok, akiknek nem telik rá. Ezt már megfigyeltem. Akik anyagilag megengedhetnék, de nem tetszik nekik, más márkát jobban kedvelnek, azok másképp szoktak fogalmazni. Ez persze nem baj, csak egy kis érdekességként mondom.

2021. dec. 15. 09:46
 10/18 dregor ***** válasza:
Nincs azzal semmi gond, hogy véded a mundért, ez a dolgod... :D Én nem azért nem veszek bmw-t mert nincs pénzem rá, hanem mert kalap szar a német autógyártás mint olyan. Aki meg azzal jön, hogy már pedig a német minőség így meg úgy, annak csak annyit szoktam mondani, hogy igen, valóban volt ilyen, csak épp Hitler után nemsokkal megdöglött az is...
2021. dec. 15. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!