Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim nem elégít ki szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim nem elégít ki szexuálisan. Lehet ettől hogy nem kívánom már a szexet és más férfiak sem vonzanak?

Figyelt kérdés

Sajnos a barátom nem figyel oda arra hogy nekem élvezetes legyen a szex. Ő kielégül ez a lényeg. Sőt lerendezi annyival hogy nekem is ugyan annyi időm volt mint neki az orgazmusra. Előjáték soha nem volt csak egy kis csók és már rakta is be a farkát. Mindegy hogy én akarom e mindegy hogy fáj e. Akarom az anált vagy sem.

Egyáltalán nem kívánom már pedig nemrég még egy csók is annyira felizgatott tőle.

Mondtam már neki hogy nem jó és szexeljünk rendesen hogy én is kielégülhek. De sajnos még rosszabb lett a helyzet. Már meg sem tudom mondani mikor volt hogy próbált kielégíteni. De őt le kell szopni ő dughat punciba popsiba. Mert ha nem még ő sértődik meg hogy mi az hogy nem akarom.

Én mostmár ott tartok hogy soha nem kívánom a szexet még a maszti sem pedig nagy volt a libidóm és más férfiak sem tudják megmozgatni a fantáziámat. Egyáltalán nem érzem magam nőnek. Egyre közelebb kerülök ahhoz hogy elhagyom a fenébe mert csak üríteni használ.

Komolyan már teljesen depressziós vagyok.

Ez lehet ettől a rossz kapcsolattól?

2021. dec. 6. 23:03
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ameddig eltűröd, hogy így viselkedjen veled nincs jogod panaszkodni. Nem szorít fegyvert a fejedhez, te önként mész bele a dugásba. Szóval nem tudlak sajnálni.
2021. dec. 6. 23:20
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Megszoksz vagy megszöksz. Akárki mással is szexelhetnél, de neked ez is megfelel ezek szerint.
2021. dec. 6. 23:25
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Miért hagyod?
2021. dec. 6. 23:26
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Minek vagy még vele együtt? Legyen már egy kis női önbecsülésed. Annyi férfi van a világon nehogy már egy ilyen önző kisfiúval legyél együtt. És ezt nőként mondom nem azért h más férfi karjába menj. Magad miatt. Én is naiv kis tiniként eltűrtem ezt. A legszebb éveimet elvette ezzel. Ma már csak köpni tudnék rá
2021. dec. 6. 23:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Milyen barát? Szexkapcsolatban is minimum elvárható, hogy ki akarjon elégíteni!

A kapcsolatotok nem (csak) ettől rossz, hanem alapjaiban. Rég el kellett volna hagyni, nem ezen még gondolkozni!

2021. dec. 7. 00:00
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Az ilyen még barátnak is rossz. Pláne nem a szerelemnek.

Hagyd el villámgyorsan.

2021. dec. 7. 01:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Látjátok feleim mihez vezet az önbizalom folyamatos rombolása? Hát ide, önmagától, a szextől is képes megundorodni az ember.

A rossz élményektől meg ne várd hogy hirtelen kedvet kapsz. Csak azt nem értem miért vagy még vele... Te szereted direkt megkeseríteni, megnyomorítani a saját életedet vagy mi? Így akarsz élni életed végéig?

2021. dec. 7. 02:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Velem szerencsére sosem volt ilyen. (Illetve egyszer, de azt az illetőt végleg hagytam a csudába a második alkalom után.)

Most már az utcán sem vagyok hajlandó felismerni, sem szóba állni vele. (Hiába jött utánam, úgy tettem, mintha nem ismertem volna sosem.)

Összesen két olyan "barátság extrákkal" kapcsolatom volt, ami egy darabig eltartott - 4, illetve 8 és fél hónap - de az ágyban törődtek az én jó közérzetemmel is.

2021. dec. 7. 03:44
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
Jajj, mennyi buta nő van..
2021. dec. 7. 16:46
 10/10 anonim ***** válasza:
54%
Ostoba...
2021. dec. 7. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!