Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik? Szexuálisan kik vonzanak jobban? Alacsony, cuki lányok vagy magasabb, komolyabb nők?
Figyelt kérdés
Alapvetően melyikre izgulnátok fel hamarabb?2021. júl. 17. 00:21
A kérdező szavazást indított:
Alacsony, cuki csajok
Magasabb, érettebb csajok
Mindegy
57 szavazat
3/21 anonim válasza:
Alacsony cuki csajok sokkal-sokkal jobban.
4/21 anonim válasza:
Én közép magas vagyok, szóval inkább az alacsony lányok jönnek be.
Ha magasabb lennék, akkor lehet, hogy a magasak tetszenének... nem tudom. Lehet, hogy más is a saját magasságához méri, hogy milyen lányokkal passzol.
5/21 anonim válasza:
Nekem egy nő 170 fölött túl magas, 180 vagyok.
6/21 anonim válasza:
Mindenképpen a nálam alacsonyabb, cuki és egyben komolyak jönnek be.
8/21 anonim válasza:
Én, a magas, határozott, komoly nő a válaszokat nézve...🥲rip
9/21 anonim válasza:
Amelyiknek intenzivebb a kisugárzása.
10/21 anonim válasza:
178 centi vagyok, és elég határozott, tőlem a cuki nagyon távol áll. És nem is voltam soha népszerű, mindig csak 1-1 pasi próbálkozott be. De nem is bánom, mert aki így megszeretett, az tartós lett. Kapcsolatban persze már én is más vagyok, és meglágyulok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!