Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire furcsa az ha az idősebb pasik vonzanak szexuálisan? 18/L
Figyelt kérdés
2020. jan. 13. 23:23
2/19 anonim válasza:
Nem furcsa.Engem is az idősebbek vonzanak.Már több 40-50 évessel lefeküdtem. 19L
4/19 anonim válasza:
Mennyire idősebbek?
22 vagy 52?
Azért nem mindegy :)
5/19 anonim válasza:
Nem annyira, mint ha a fiatalabbak vonzanának ;)
6/19 Blue-eyed válasza:
Ez manapság már egyáltalán nem furcsa. Egyre gyakoribb felállás.
7/19 anonim válasza:
40 körüli pasiként közlöm: nekem izgi, nem fura, sőt!!! :D
9/19 anonim válasza:
Ha én 22 évesen ráírok egy 18 évesre, akkor elítélnek, hogy mit képzelek. De mikor egy 16 éves egy 28 évessel jár, az oké.
Szar világban élünk, kedveseim...
Jó beavatni, betörni a fiatalabb csajokat, csak annyira bizalmatlan és beszari világ lett ez, hogy semmi újban nem mernek benne lenni a mostani p*csák, anno emlékszek, nálunk nem így volt ez... régi szép idők, Aranykor - 2011 :D
Ha magadra ismertél, nyugodtan írhatsz kedves olvasó.
22/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!