Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális, hogy engem az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy engem az idősebb nők vonzanak?

Figyelt kérdés
Főként szexuálisan, de kapcsolatra is. Egyszerűen velük vagyok egy hullámhosszon, szinten. 30 körüli férfi vagyok, de mindig pár évvel, egyszer 10 évvel idősebb barátnőim voltak. Nem tudok mit kezdeni a saját, de főként a fiatalabb korosztályommal. Hisztis phicsák, nincs értelmes témájuk, az ágyban nudlik, semmi sem érdekli őket. Roppant módon önérzetesek. Az idősebb nők higgadtak, kifinomultak, mesteri szeretők, nem hisztisek, tudják, mi kell lelkileg, testileg a férfinak.
2021. szept. 19. 20:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Persze,normális, ha te is komolyabb vagy. Ismerkedj akkor abban a korosztályban.
2021. szept. 19. 21:01
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

Teljesen normális

Meg ha nem lenne az, akkor se más véleménye legyen a döntő

2021. szept. 19. 21:07
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Az ostoba nőket én sem szeretem, de előfordult már 20-30 évvel fiatalabbal, és idősebbel is kaland! Nincs ebben semmi.
2021. szept. 19. 21:14
 4/13 anonim ***** válasza:
47%
Ízlés dolga ki mit szeret és rajtad, meg a partnereden kívül amúgy sincs hozzá senkinek sem köze. S bocs, de szerintem ne hangoztasd hogy te a nők egy részét "hisztis pitsának" vagy "ágyban nudlinak" tartod. Nem túl sármos ha valaki el van szállva magától.
2021. szept. 19. 21:51
 5/13 A kérdező kommentje:
Okey.
2021. szept. 19. 22:51
 6/13 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem teljesen normális. Valószínűleg sokkal érettebb vagy a korosztályodnál. Vonzó, ha egy férfi ilyen.
2021. szept. 20. 00:40
 7/13 anonim ***** válasza:
53%

Még annyit, hogy nem egy olyan kapcsolatot ismerek, ahol 10 meg 13 év korkülönbséggel boldogan élnek már évek óta. Mármint annyival fiatalabb a férfi.

#6-os vagyok.

2021. szept. 20. 00:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Elég beszédes, hogy a korodbeli nőkről milyen lenézően írsz. Ha idősebb nő lennék, messzire elkerülnélek.
2021. szept. 20. 11:43
 9/13 A kérdező kommentje:
#8: ezt nem tudnád meg sohasem. Hiszen, ha ismedkednénk, nem kezdem el neked ekézni őket. 🙂
2021. szept. 20. 11:46
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Azért hajtasz az idősebb nőkre, mert szeretnéd fölényben érezni magad, amire a korodbeli nőknél nincs esélyed, mert nekik nem vagy elég jó pasi. Gondolom, az a hervadó korosztály érdekel, amelyik már kezd lemondani arról, hogy még jut neki szex. Esetleg a 38 éves, többgyerekes anyukák, akiket a férjük évek óta hanyagol (talán már el is váltak), pedig a libidójuk éppen a legmagasabb. Így aztán borzasztó hálásak, amikor egy fiatal férfi lerendezi őket. Te pedig igazi Casanovának érzed magad, amíg rájuk nem unsz.

Mellesleg, ha "30 körüli" férfi vagy (haha, ezt a kifejezést nagyvonalúan a 33-34 évesek is használják magukra), akkor a pár évvel idősebb nők még bőven fiatalnak számítanak.

2021. szept. 20. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!