Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kexel vki Karacsonykor?
Figyelt kérdés
Ugy ertem, hogy nem csinaltok semmit, hanem ez a kariprogi nalatok?2021. dec. 14. 13:56
1/13 anonim válasza:
Mit kellene csinálni, hegyet mászni??? Eszünk, koccintunk, ajándékozunk és utána szex - mondjuk az amúgy is lenne mivel otthon vagyunk és nincs másnap meló :)
2/13 anonim válasza:
Jó lenne:D ha lenne pasim tuti nem engedném pihenni az ünnepek alatt:D Legjobb lenne, ha elmennénk egy hangulatos kis erdei házikóba, aminek minden zugában dugnánk haha. Egy kis összebújás, borozás a kandalló tüzénél melegedve, nézni hogy kint havazik... de jó is lenne. Na mindegy. Mivel nincs senkim, mindezt egyedül fogom csinálni🥲
3/13 anonim válasza:
Azt kapja barátom karácsonyra. Egy szexi karácsonyi fehérneműt rajtam, amit kedvére csomagolhat:D Szerintem ennek fog a legjobban örülni es amúgy sem volt ajándékötletem..
4/13 anonim válasza:
#2 "egyedül fogom csinálni"... kibérelsz egyedül egy házat és annak egyedül végigdugod minden szegletét vagy mi mi? 😂😂😂
5/13 anonim válasza:
#4: A házat már kibéreltem pár hete. Egyedüli szex=maszti. Annyira nem volt nehéz megfejteni. Na meg kirándulok, olvasok vagy valami. Gondoltam rá hogy tinderen keresek valakit aki eljönne velem, de az a baj, hogy egy ilyen erdei környezetben kockázatos lehet idegennel lenni, plusz ha bolond akkor több napot kéne kibírni vele és elrontja a pihenésem:D 2 hét alatt nem lehet megismerni olyat, akivel ez jó lehetne, így valószínűleg egyedül megyek.
6/13 anonim válasza:
Részben mi is ezt csináljuk a pasimmal 😁
7/13 anonim válasza:
nem tudom, nekem az egész karácsonyi időszak meg úgy általában a tél eléggé elveszi a kedvem a szextől
életerő és vágy szempontjából tavasszal és nyáron mintha egy teljesen más ember lennék
8/13 anonim válasza:
7 Nekem pont ilyenkor jön meg az "étvágyam". Amikor hideg van kint, befűtünk és meztelenül a takaró alatt melegszünk:D Imádom. Nekem nyáron rossz inkabb.
9/13 anonim válasza:
Nekem is nyáron megy el a libdióm, de akkor kegyetlenül. Szinte 0. Télen meg bárhol bármikor bármennyit:D érdekes. #2
10/13 anonim válasza:
#8 igen, ezt a takaró alatti összebújást én is élvezem kb. két hétig valamikor november elején. utána elég unalmassá válik az egész, ás inkább aludnék az ágyban. nyáron sokkal változatosabb és izgalmasabb szexélményeket lehet átélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!