Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadnád ha a férjed vibrátort venne neked karácsonyra?
Nem a család előtt adnám oda és nem csak ezt kapna. Ez csak egy kis extra lenne ;)
Ki hogy reagálna?
Hát ha fos vagy az ágyban, akkor ez lenne a legszebb kariaji, amit valaha adtál…
De én is kérek vibrit karira!
1 es 5 os eleg eretlenek vagytok.... nemcsak akkor használhat egy pár vibrit ha a pasi béna v keves...
Gyerekek...........
Szerintem ez a párodtól függ. Ha nem túl nyitott típus, sosem hadznált ilyeneket, akkor ne akard rávenni ezzel, hogy ajándékként tálalod. Még lehet meg is bántod vele.
Ha nyitottabb típus, korábban is használt már ezt azt, akkor biztos örülni fog. De ne gagyit vegyél!
A másik tényező, ami számíthat az a szexuális életetek. Ha nincs rendben, feszkó van, nem olyan jó a szex valamelyikőtöknek, akkor nagy mellényúlás lehet a vibri szerintem. Úgy hathat, mintha nem akarnál foglalkozni vele az ágyban, de bezzeg ilyen szarokat tudsz vásárolgatni neki. Ha meg jó a szex köztetek, akkor biztosan jó meglepi lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!