Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt egy karácsonyi parti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy karácsonyi parti munkahelyen, és nagyon bepiáltam, lefeküdtem a főnökömmel, kínisan érzem magam, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pénteken volt a parti, de hétfőn és kedden elég jól el tudtam kerülni, de ma csak öszefutva találkoztunk, csak pár szót beszéltünk, de nem tudtam a szemébe nézni. Mit lehet tenni?

(nem akarok vele öszejönni, úgy nem tetszik)

2021. dec. 8. 19:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Legközelebb kevesebb pia, több tartás.
2021. dec. 8. 19:20
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 igen tudom, tudom hidd el, de már megtörtént, mostmár megoldás kellene
2021. dec. 8. 19:22
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Erre nincs megoldás. Nem ismerjük a főnököd. Reménykedj a legjobbakban. 1#
2021. dec. 8. 19:24
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Keress masik munkahelyet.
2021. dec. 8. 19:28
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Nekem hónapokig volt viszonyom a főnökömmel. Értelmes felnőttek módjára kezeltük a helyzetet utána is. Vagy értelmes felnőttként viselkedsz, vagy munkahelyet váltasz
2021. dec. 8. 19:33
 6/11 A kérdező kommentje:
#4 gondolkodtam rajta, de szeretem ezt a helyet, és a fizetés is jó(már 5 éve itt dolgozom)
2021. dec. 8. 19:34
 7/11 anonim ***** válasza:
92%

Ami történt megtörtént, vissza már nem tudod csinálni. Ne lepődj meg rajta ha a főnököd a jövőben folyamatosan be fog próbálkozni - hiszen egyszer már megtörtént.

S ha nemet mondasz akkor attól függ mennyire értelmes fejben a főnököd. Ha értelmes elfogadja a nemet. Ha nem értelmes (sajna a férfiak jelentős része NEM az) akkor duzzogni fog, bevágja a sértődöttet és "rádszáll". Szerintem már most kezdj el új munkahely után nézni. A dugni a főnökkel storyk általában így végződnek - ha zárják a történetet nem a főnök rúgja ki saját magát.

2021. dec. 8. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Kérj fizetés emelést!:-)
2021. dec. 9. 08:32
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
már baszhatod állásod is...
2021. dec. 9. 09:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Hol feküdtél le vele? Ott a helyszínen?

Korábban is tetszett?

Vagy a semmiből hirtelen?

2022. jan. 26. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!