Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha össze járunk szakítás után szexelni? Férfiként hogyan élheti meg?
Figyelt kérdés
Szakítottunk (ő)két hete, de megbeszéltük, hogy össze járunk amíg nem találunk párt. Én már elengedtem, beletorodtem, hogy komolyan nem szeretne velem lenni. Ő hogy élheti meg férfiként hogy össze járunk? Ki volt ilyen helyzetben? (Oltást nem kérek, nekem így most jó.)2021. dec. 13. 18:22
11/11 anonim válasza:
örül neki a pasi. az hogy lányoddal nem jött ki az legnagyobb részben a te hibád!!! csak kevés szülő tudja. gyereknek el kell magyarázni, hogy anyu párja nem konkurenciája neki, ne legyen féltékeny arra időre amit pároddal töltessz, stb.. különben minden kisgyerek széttrolkodja kapcsolatot és utálkozni fog anyu uj párja felé, és szét fogja szakítani őket. mert nem látja át dolgokat, és magának akar 100%ban. nevelési anyagokat olvass , különben következő párod is elüldözi, egészen addig amíg fel nem nő agyilag a párkapcsolatokhoz. ez lehet 14 éves kor , de akár 24 éves kor is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!