Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként ti szakítottatok már nővel vagy mindig csak veletek szakítottak nők?
Oh waoh, nem is ertem a kerdest.
Elso kapcsolat 4 ev , ellaposodtak a dolgok en szakitottam.
Masodik kapcsolat 5 ev, hozott egy olyan dontes, amivel nem tudtam azonosulni, s tavkapcsolatot meg nem akartam, en szakitottam.
Harmadik kapcsolat : 3 ev, megalazkodtam evekig, s turtem, a duhkitoreseit es hisztijeit, neki az teljesen megfelelt, hogy egyfolytaban veszekszunk. En szakitottam.
33F
Nem, mindig a nők szakítottak, így szokott ez lenni akkor is, ha egyesek előadják a végzet hímét ;)
Indokok: "nem egymást keressük" "nem akarsz fejlődni" (ez a "fejlődés" drága presztízsautót, márkás ruhákat, vagányságot, izmosságot takart), "szerencsés lesz az a nő...".
31
Egy barátnőm volt eddig, én szakítottam vele...megjegyzem hogy én nem akartam, a szakítás pillanatában még szerettem, sőt még most is fél év után. Az indok az volt, mint ahogyan az első válaszoló fogalmazott, csak fordítva. Elkezdett leszarni, nem érdekelte hogy hogyan vagyok, a kéréseimet ignorálta, nem figyelt rám, úgy viselkedett velem mint ha fiú barátja lennék...vagyis kiszeretett belőlem..pedig én mindent megpróbáltam, mindig mondtam neki hogy ha probléma van, azt mondja el, beszéljük meg, min változtassak ha kell stb..sokszor olvasni itt, hogy a férfi belekényelmesedik a kapcsolatba, nem tesz már érte, nem bókol már stb... Na nálam sajnos az ellenpéldája volt.
Azért szakítottam, mert már nagyon fájt, hogy csak egy random pasiként kezelt, és nem úgy, mint a párját. Ő gyáva volt kimondani, hogy már nem szeret és vége, én pedig végre férfiként viselkedtem ! Amúgy környezetemben 80%-ban a nő szakít.
Helyesírási hibákért elnézést.
Volt már itt, hogy ismerkedés lett a dologból, de valahogy problémát érzékeltem az illetőnél, így lezártam.
Majdnem 1 hónap volt az időtartam. /35F/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!