Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha egy csaj es egy fiu szakito...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csaj es egy fiu szakitottak, miert nem szedtek le a kozos kepeiket? (Ti amikor szakitottatok leszedtetek az oldalaitokrol).

Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Eddig mindig le volt szedve, maximum néhány napig még fent volt, általában azért, mert kevés életerőm volt Facebookozni.
2017. júl. 30. 17:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Normalisan a parok le is kellene szedjek...Nekik meg mindig kint vannak a kepek,mar lassan 1 honapja szakitottak :(.
2017. júl. 30. 17:31
 3/10 anonim válasza:

Mi nem szedtük le és nem is fogjuk.

Nagyon szép kapcsolat volt, ha lehet ilyet írni szép szakítással. Nem is gondoltuk szerintem hogy vége lesz de sajnos a külső tényezők közbe szóltak amiket együtt sem tudtunk megoldani.

Egymás életének részei voltunk ezáltal mindíg is azok maradunk, és ezt senki elől nem akarnánk sem titkolni sem elrejteni.

2017. júl. 30. 19:08
 4/10 A kérdező kommentje:
ma 19:08 Es ha uj parotok lesz? ot zavarhatja!
2017. júl. 30. 22:22
 5/10 anonim válasza:

Előző vagyok akinél maradtak a képek.

Ha új parom lesz valoszinű lesz olyan értelmes hogy megérti és nem fogja zavarni

Ki tudja...lehet vele is egyszer szakítás lesz akkor majd neki is jól fog esni ha ő sem törlöm ki végleg az életemből

2017. aug. 3. 20:14
 6/10 anonim válasza:

Természetesen ez nagy túlzás volt

Nem szakításra jatszom :) hanem hosszú boldog kapcsolatot szeretnék majd

Ha nagyon zavarja akkor megritkítom a képeket természetesen

De szerintem ha megfelelő párt találsz kkor megérti miert maradtak ott a képek

2017. aug. 3. 20:16
 7/10 A kérdező kommentje:

Birlak ucso :)

Azota kirugott a csaj...hiaba kombinaltam itt a kerdesemmel...sejtettem,hogy vlami nem oke nalla :/

2017. aug. 3. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Mármint együtt voltál a hölggyel és ő nem szedte le az exével a közös képeket, míg együtt volt. Gondolom most meg dobott, mert még nem lépett túl a régin?

Ha így van, sajnálom :/

2017. aug. 3. 21:05
 9/10 A kérdező kommentje:

Hasonlo amit irsz...De nem tudom,hogy az ex-ert dobott volna.

Akkor gerinctelen ha ez az igassag :(

2017. aug. 3. 21:21
 10/10 anonim válasza:

hello, visszatértem (akinél maradtak a képek =D)

na igen, ez így tényleg gerinctelen volt a részéről

ha még nem szerettél bele halálosan ne vesztegesd az időd azzal hogy emiatt "szomorkodsz"

nem éri meg, keress valakit akinek hasonló értékei vannak mint neked az előzőt meg kakkantsd le =D

2017. aug. 8. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!