Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha össze járunk szakítás után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha össze járunk szakítás után szexelni? Férfiként hogyan élheti meg?

Figyelt kérdés
Szakítottunk (ő)két hete, de megbeszéltük, hogy össze járunk amíg nem találunk párt. Én már elengedtem, beletorodtem, hogy komolyan nem szeretne velem lenni. Ő hogy élheti meg férfiként hogy össze járunk? Ki volt ilyen helyzetben? (Oltást nem kérek, nekem így most jó.)

2021. dec. 13. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
orul, hogy a lyuk megmaradt, de mostmar mas lyukak is szabadon latogathatoak a szamara.
2021. dec. 13. 18:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Örül hogy üríthet, közbe meg éli világát.
2021. dec. 13. 18:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szerettük egymást, de a lányommal nem jöttek ki. Nem lehetséges, hogy örül, mert szeretkezhetünk? De mindegy. Nekem egyelőre jó így…. Bár eddig a szivem megszakadt…
2021. dec. 13. 18:30
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Neki ez csak dugás, addig leszel míg ő nem talál valakit. Itt csak te fogsz sérülni. N
2021. dec. 13. 18:32
 5/11 anonim ***** válasza:
39%
Én összejárok szexelni a volt barátnőmmel és nagyon jó érzés
2021. dec. 13. 18:38
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
Ez számára csak a potya dugásról szól. Mivel te szereted, te leszel lelkileg összetiporva, mikor már nem kellesz neki üríteni
2021. dec. 13. 19:04
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Legyen már egy kis méltóságod!
2021. dec. 13. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Mi is ezt csináljuk, én vagyok a srác. Valóban van annyi különbség, hogy ha esetleg lenne valami jobb akkor mostmár nem zárkóznék el előle mindenképp, és próbálom is megadni magamnak másra az esélyt ha adódik olyan, viszont kicsit reménykedem hogy ilyen nem lesz.. ezek szerint még mindig érzek valamit a mostani csaj iránt. Egyelőre nekem is jó így, megvolt az oka a szakításnak, de ha változik valami akkor lehet még ebből akármi.. én örülök neki hogy egyelőre ez van, nagyon jó a szex még mindig, és nem csak az, ugyanúgy segítünk egymásnak bármiben ha kell. Aki ilyeneket mond hogy potya dugás meg legyen méltóságod, az remélem tudja hogy tulajdonképpen mindkét fél "használja" a másik, nem csak a srác a csajt, a csaj is találhatna bármikor bárkit akivel összejárhat.
2021. dec. 13. 19:51
 9/11 anonim ***** válasza:
"Nagyon szerettük egymást, de a lányommal nem jöttek ki. " Na igy azért másképpen fest a dolog. Könnyen lehet, hogy szeretne nagyon sokáig veled maradni, de tiszteletben tartja a lányod érzéseit. Nehéz helyzetben van.
2021. dec. 13. 20:07
 10/11 anonim ***** válasza:
52%
A lányoddal kéne szakítani.
2021. dec. 13. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!