Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hogy zajlik a puncinyalás?
Kíváncsi vagyok, mások hogy illesztik az együttlétekbe a nyalást.
Előjátékként, vagy inkább szex után történik?
Megesik, hogy csak nyalás van, dugás nélkül, vagy elválaszthatatlan a kettő?
A férfi lassan jut el a nyelvével a puncihoz, a test egyéb részeinek csókolgatása közben, vagy lényegre törően, azonnal? Ha az előbbi, akkor lentről, a lábak felől indul, vagy a has irányából?
A nő közben milyen pózban szokott lenni? Háton fekve? Oldalt? Vagy a férfi felett térdel?
Volt olyan nő, akit fél perc alatt el tudtam vinni, szinte akárhogyan érintettem, csak hangosan nyögött. Ha játszottam vele, húztam, akkor megfogta a fejemet, és odatartotta, ahol érezni akart.
Egy másik beismerte, hogy tőlem kapta meg először ezt az élményt, és nem tudott ellenállni. Előbb behatoltam, de amikor hallottam, hogy kicsit zihál, abbahagytam, és lementem a hasához. Hangosan kiabált közben: megtaláltad, nehogy abbahagyd, basszameg, de jó, ilyeneket. Végül eltolt, és negyedóráig nem is érhettem hozzá, annyira kifeküdt.
Szóval ahány, annyiféle. Csak egy a biztos, alapos nyalással nagyot tévedni nem lehet.
Nálunk általában előjáték szokott lenni, egyébként kérhetném szex után is, de akkor már annyira nem kívánom, elég az aktus. Néha van csak nyalás is, de az ritka.
Csókolózás, simogatás szokott lenni előtte, mellek izgatása kézzel-szájjal, utána szokott lejjebb menni, akkor már célirányosan. szerintem még a lábak felől nem is csinálta nekem senki. Szinte mindig hanyatt fekszem, térdben felhúzott lábakkal, mert úgy esik a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!