Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy pasi nagyon jól csókoló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi nagyon jól csókolózik,akkor valószínűleg puncinyalásban is jó?

Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 06:34
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Nem feltétlenül
2021. okt. 26. 06:48
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Nem
2021. okt. 26. 07:04
 3/6 Williamspear ***** válasza:
41%

Van rá esély ☝

Próbáld ki és rájössz 😊

2021. okt. 26. 07:04
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Nem biztos..

A fordítottját tapasztaltam. Nem volt egy csókkirály, de puncinyalásban nagyon jó volt. 😊

2021. okt. 26. 07:57
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Én jól nyalok, ha valakit érdekelne, talizhatunk ;) Bp
2021. okt. 26. 08:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem...

En oszinte leszek, csokolozasra mar kaptam tobbszor is negativ visszajelzest. Ott velhetoen valamit nem jol csinalok. Puncinyalasra viszont meg tobbszor is dicseretet...

Igaz ez forditott eset mint amit lerdezel, de az esetembol azt gondolom hogy forditva sem igaz az osszefugges.

Lehet en is itt rontom el... a puncinyalas es a csokolozas ket teljesen mas mufaj... :D

2022. ápr. 8. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!