Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz, ha elvárom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha elvárom, hogy a pasi legalább egy olcsó helyre elvigyen?

Figyelt kérdés

Kocsi helyett..

Nem akarok semmi luxust, ha a legolcsobb helyre ahol egy ágy van legalább elvisz nekem oke..

De ne egy kocsiba vagy haverja lakasan akarjon mar...

Hozza/hozzam nem tudunk.

2021. okt. 25. 15:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
70%
Azt ne várd el hogy mindig ő fizessen, vagy felesbe vagy egyszer te egyszer ő fizet.
2021. okt. 25. 15:50
 2/25 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ez lenne a minimum ha már egyszer élvezni szeretné az együttlétet.
2021. okt. 25. 15:51
 3/25 anonim ***** válasza:
62%
Keress normális pasit!
2021. okt. 25. 15:51
 4/25 anonim ***** válasza:
72%
Nem gáz, egyet értek veled.
2021. okt. 25. 15:55
 5/25 anonim ***** válasza:
16%

#2. És miért lenne ez a pasi dolga?

Vagy akkor elviszi a pasi és fizeti is, de akkor a csaj meg ne élvezze?

Milyen logika ez?

2021. okt. 25. 15:55
 6/25 A kérdező kommentje:

Természetesen egy kapcsolatban, ahol sűrűbben kell így megoldani ott en is a felezést gondolnám megfelelőnek.

De itt valószínű egy alkalomról lesz szó, es kicsit ugy erzem, ha ennyit nem kepes megoldani, akkor nyugodtan belogathatja masnak is. En nem fogom mondogatni, egyszer felhoztam ezt a megoldást, majd kiderul ennyit ér-e neki..

2021. okt. 25. 16:08
 7/25 anonim ***** válasza:
63%

Így van, ez igenis a pasi dolga. Ez nem férfi, ez csak egy pöcs.

Én férfiként is abszolút egyetértek azzal, hogy ez a minimum, ahogy ha elviszem kávézni, vagy vacsizni, akkor is alap, hogy én fizetek.

2021. okt. 25. 16:08
 8/25 anonim ***** válasza:
83%
Kocsiban, természetben megvan a maga varázsa - meg néha hátránya is. Ha te a 4 fal között akarsz akkor ott. Az hogy a pasi hogy "oldja meg" kölcsönlakás, vagy bérel egy kúrólakot nem mindegy? (ha a hely, tiszta, igényes)
2021. okt. 25. 16:09
 9/25 A kérdező kommentje:
8.as, de en is igy gondoltam. De ne a haverokhoz vigyen amikor ő is otthon van.
2021. okt. 25. 16:10
 10/25 anonim ***** válasza:
34%

#5 Bizonyára halottad már a "genlemen" szót.

Tudom hogy egy nőt egyszerűbb megfektetni egy jobb egyenessel mint egy csokor virággal, mégis a többség a virággal próbálkozik.

De te ne fizess a hotelért, mehetsz prostihoz is. Max visszakéred a tarifa felét ha az a szerencsétlen meri élvezni az együttlétet :)

2021. okt. 25. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!