Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha elvárom, hogy a pasi legalább egy olcsó helyre elvigyen?
Kocsi helyett..
Nem akarok semmi luxust, ha a legolcsobb helyre ahol egy ágy van legalább elvisz nekem oke..
De ne egy kocsiba vagy haverja lakasan akarjon mar...
Hozza/hozzam nem tudunk.
Szerintem meg igenis, hogyha ilyen vágyaid vannak akkor fizesd Te.
Vagy ha nem, akkor meg ne szexelj vele és ennyi…
Én is a barátnőmmel külön kasszán vagyok.
Ha étteremben vagyunk, akkor mindenki fizeti magának az ételt…
Ha moziba megyünk, akkor is mindenki fizeti a maga jegyét, stb.
Ha azt mondaná nekem egy csaj, hogy “ha szexelni akarsz akkor fizesd Te a motelt”, akkor lehet megtenném, de onnantól kezdve a szex is nagyon egyoldalú lenne és kiqurnám belőle a sz@rt is, mintha ez nekem járna…
Ha a csaj is élvezni akarja a szexet és kölcsönös élvezeteket akar, akkor felezés a megoldás.
“ Bizonyára halottad már a "genlemen" szót.
Tudom hogy egy nőt egyszerűbb megfektetni egy jobb egyenessel mint egy csokor virággal, mégis a többség a virággal próbálkozik.”
#10. Elképesztő hogy milyen szinten lealacsonyítod a nőket.
Az itt a probléma, hogy az ide járkálók azt hiszik, hogy a csaj az ad valamit azzal a pasinak, ha lefekszik vele és ez “érték”, míg a pasi nem ad semmit ugyanezzel, csak kap…
Holott annak, hogy a pasi hajlandó lefeküdni a csajjal pontosan ugyanakkora az értéke, mert a szex az kölcsönös örömszerzés…
Akkor mit akarsz tőle?
Én nem kefélnék kocsiban, meg parkban. 5000ft Pesten 3 órára egy szoba.
Ez szábalmas. Nem értem minek ragaszkodsz ehhez a pasihoz, főleg ha előre látod, hogy csak egy alkalom lesz. Kétlem, hogy ne találnál normálisabbat ennél. Nem felhozni kell meg könyörögni a minimumért, ha magától nem jön, akkor kalap kapát.
Nem azt mondom, hogy a nő soha ne fizessen semmit:D de azért bszki mikor a férfi egyéjszakásra akar felszedni, nehogy már valami parkban akarjon megdugni vagy a kocsiban. Vicc. Mi nők ha tetszik ha nem, könnyebben találunk férfit szexre. Igen, ez 'igazságtalan', de tény. Szóval ha valakivel dugsz, legalább legyen figyelmes. Nem kell kinyalnia a segged (átvitt értelemben haha), de teljesíteni kell bizonyos feltételeket. Mit gondolsz milyen lesz egy ilyen pasi az ágyban (vagy kocsiban lol)? Szerinted neked jó lesz, figyelmes lesz? Ne alázd meg magad így..
Menjetek el de felesbe fizessétek a számlát, úgy a gerinces.
Nem csak mell döngetve kell harcolni a női egyenjogúságért , hanem tenni is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!