Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz, ha elvárom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha elvárom, hogy a pasi legalább egy olcsó helyre elvigyen?

Figyelt kérdés

Kocsi helyett..

Nem akarok semmi luxust, ha a legolcsobb helyre ahol egy ágy van legalább elvisz nekem oke..

De ne egy kocsiba vagy haverja lakasan akarjon mar...

Hozza/hozzam nem tudunk.

2021. okt. 25. 15:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
70%
Az elvárás nem gáz. Az már gáz, hogy egy kocsiban akar megfarkalni. Ami méggázabb, h te ezen még dilemmázol is. Mit gondolsz, ha a helyszínre ennyire igénytelen, majd az "ágyban" olyan önzetlen lesz???
2021. okt. 25. 18:53
 22/25 A kérdező kommentje:
Nem dillemaztam, akartam tudni a véleményeteket.
2021. okt. 25. 19:01
 23/25 anonim ***** válasza:
57%

#11: szánalmas sóher pöcs az ilyen, nem férfi.

Már az csoda, hogy ilyen hozzáállással egyáltalán van csajod, de szerintem nem sokáig lesz, mert hamarosan rájön, hogy léteznek még Férfiak, úriemberek, akik nem sóherkednek és fizettetnek mindent a nővel. Ultra gáz, nekünk férfiaknak szekunder szégyenérzetünk van az ilyenektől.

2021. okt. 26. 07:06
 24/25 anonim ***** válasza:
57%
#19: szánalmas. Gondolom, ilyen hozzáállással nemigen jutottál még nő közelébe. Vagy ha véletlenül igen, felesbe vállalod a házimunkát, főzést, gyereknevelést és mindent. De mindent.
2021. okt. 26. 07:07
 25/25 anonim ***** válasza:

#24. Nekem éppenséggel van barátnőm, Ő sokkal többet keres mint én, tanultabb is és ennek ellenére képzeld: felesbe fizetünk mindent, vagy ami csak neki kell azt Ő fizeti, ami csak nekem azt én…

A házimunkát pedig TERMÉSZETESEN szintén felesbe csináljuk, miért lenne ez a nő feladata???

Te melyik században élsz?

2021. okt. 26. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!