Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen puncinyalási technikák vannak amik nagy eséllyel orgazmushoz vezetnek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 20:29
1/14 anonim válasza:
Nincs ilyen. Minden nő más, és más élvezetes neki. Vagy rájössz mit szeret, vagy nem. Utóbbi nem túl szerencsés...
2/14 A kérdező kommentje:
Nincsen univerzális puncinyaló technika, meg amúgy is egy csomó kérdés volt már ezzel kapcsolatban kiírva
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Itt van egy, ennél találsz olyan válaszokat amik az esetek 80 százalékában működhetnek
2021. okt. 18. 20:35
6/14 anonim válasza:
Na, most hogy a kérdezőről kiderült, hogy bipoláris, zárjuk is le ezt a
maszlagot.
U.i. jesszus, így lebukni....
7/14 anonim válasza:
En azt szeretem, ha gyengeden nyal a ferfi, es nem akarja a megfeszitett nyelvevel letepni a csiklomat. De csak ezt tudom elmondani. Lehet, mas lany mast szeret. :)
8/14 anonim válasza:
Ami szerintem minden nőnél bejön, ha nem csak nyalsz, hanem ujjazol is közben.
9/14 anonim válasza:
Na ahogy Ford Fairlane mondta:Ez nagy égés Julian.😄😅😆
10/14 anonim válasza:
Ekkora buktát,ez tiszta szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!