Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nálatok hogy zajlik a punciny...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok hogy zajlik a puncinyalás?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, mások hogy illesztik az együttlétekbe a nyalást.

Előjátékként, vagy inkább szex után történik?

Megesik, hogy csak nyalás van, dugás nélkül, vagy elválaszthatatlan a kettő?

A férfi lassan jut el a nyelvével a puncihoz, a test egyéb részeinek csókolgatása közben, vagy lényegre törően, azonnal? Ha az előbbi, akkor lentről, a lábak felől indul, vagy a has irányából?

A nő közben milyen pózban szokott lenni? Háton fekve? Oldalt? Vagy a férfi felett térdel?

2021. dec. 12. 01:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Előjátékként szoktam nyalni.

Ha már nyalok akkor dugok is.

Szeretek elidőzni a környéken mielőtt bele kezdek a nyalásba. Változó hogy milyen irányból kezdek neki.

Háton szokott lenni.

Mostanában nagy fétisem hogy az arcomra üljön de jelenleg szingli vagyok. Majd a kövi partnert megkérem.

2021. dec. 12. 01:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nàllunk előjàték szokott lenni. Àltalàbban velejàrója a sexnek, de néha megesik, hogy csak nyalàs van. Àltalàbban csókolom az egész testét lassan közelitve a puncija felé, ezzel jobban felizgatom.

Lassan haladok lefelé, nyak, melkas, mellek, has, alhas, utàna kicsit fel a hasig, utàna oldalt a külső oldalon a csípökön le a combig, aztàn a combja belső oldalàn fel, utàna megint alhas aztàn combok... Körözök kicsit, aztàn lassan rààlok a pincijára.

Àltalàbban hàton fekszik.

Néha hason fekszik, pàrna a medence alat, és olyankor csak a combjait és fenekét csókolgatom harapom előte.

2021. dec. 12. 01:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször szex előtt van, vagy épp kiveszi, és ha elélveztem, újra berakja, ezt imádom. Szex után nem szokott nyalni. Csókol, ölel ahol ér, aztan ha elkezdi puncinál, én úgy szeretem, hogyha finom mozdulatokkal kezd, és fokozatosan egyre intenzívebb, ujjazhat is közben. És nem ímmelámmal, finnyásan, hanem szenvedélyesen, figyelmesen. Hátamon szeretek feküdni, párom meg helyezkedik, ahogy neki kényelmes.
2021. dec. 12. 01:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindig az elején mint előjáték

Nekem 3 nő is mondta már hogy ha az elején jól kinyalják őket utána kívánják sokkal jobban a szexet is (mármint a keményebbet)

2021. dec. 12. 01:45
 5/12 anonim ***** válasza:
34%
Nyelvel
2021. dec. 12. 02:10
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Gyorsan
2021. dec. 12. 04:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Előjátékként szoktam nyalni a barátnőm punciját orgazmusig. Végig puszilgatom a testét előtte.
2021. dec. 12. 06:54
 8/12 anonim ***** válasza:
18%
Izgultan
2021. dec. 12. 07:00
 9/12 anonim ***** válasza:
37%
Előjátékként
2021. dec. 12. 07:25
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
Úgy hogy szívom is közben
2021. dec. 12. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!