Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen megcsalás közeli élményeitek vannak?

Szülinapi buliban szorosan összebújva táncoltam egy fiúval, aki a combomhoz nyomta az álló farkát. Hagytam neki, de a csókot már nem. Ez volt az első, utána nagyon sokáig bűntudatom volt. Undorodtam magamtól.
Úgy egy évvel később (még mindig abban a kapcsolatban) társkeresőzni kezdtem, de nem akartam semmit, csak figyelmet. Két fiúval erősen flörtölős lett a beszélgetés, ami nagyon feltüzelt és ezt a barátomon éltem ki. Ő nem is tudta, mitől változtam meg, de bejött neki.
Pár hónap múlva találkoztam az egyik fiúval titokban, egy kis simogatás volt, amit újnak, izgasnak és egyben ijesztőnek éltem meg.
Elmentünk buliba, ahol egy fiú meghívott egy italra, pedig tudta, hogy ott a barátom. Elfogadtam és táncoltam is vele, ott rámarkolt a fenekemre. A barátom ezt nem látta, csak a táncot, de így is féltékeny volt. Egészen addig teljesen megbízott bennem.
Egy barátnőmnek névnapja volt, négyen ünnepeltünk velem, a baratjával és annak a legjobb haverjával, akinek volt barátnője, de hamar kikezdett velem. Flört, tánc, kis tapi volt, csókot nem engedtem. Ez a határ, amit eddig sose léptem át.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!