Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ez bennem, mitől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez bennem, mitől fordulhatott át? /F

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nekem eleve voltak régebben önbecsülési problémáim. Emiatt sokszor szorongtam, és volt egy dolog, amitől mindig féltem, habár sosem történt meg velem, ez a megcsalás.

És mindig az volt, hogy ahogy megtudtam pár lányról, hogy hűtlenek voltak, megcsalták a pasijaikat, mindig rossz és szorongó érzéssel töltött el.

Meg párszor véletlenül olvastam is pár helyen ahol mesélték a nők, hogy ők megcsalták a párjaikat, és ez is szorongással és rossz érzéssel töltött el engem ahogy ezeket megláttam és ahogy láttam, hogy ők hogy viszonyulnak ehhez az egészhez.

Aztán volt egy pont, amikor ez az egész átfordult bennem, és szexuálisan valamiért izgatni kezdett az, ha ilyet hallottam vagy olvastam. De nagyon. A rossz érzés ezzel kapcsolatosan ugyanúgy ott volt bennem, de valahogy a szexuális izgalom ezt elnyomta amíg volt, és szinte csak arra tudtam gondolni. És azóta amióta ez átfordult, sajnos ez a mai napig így van.

Mit tudnék ezzel tenni? Illetve miért fordulhatott ez át bennem? Arra gondoltam, hogy már ha hosszú távon nagyon szorongok valamitől, az átbillen erre és így próbál az agyam “védekezni” vagy hasonló.

Ezen kívül semmi extrém dolog nem izgat és nem izgatott soha sem, de most sajnos ez az ami a legjobban fel tud izgatni, szinte mindennél jobban izgat. De tudom, hogy mentálisan ez nem jó, ezért nem akarom csak úgy hagyni.

Más is tapasztalt már ilyet? Illetve lányok, ti mit gondoltok erről?

2021. dec. 9. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:
nem tudok segiteni a temaban, max annyival, hogy nem vagy ezzel egyedul. engem regen meg az is zavart ha egy lany mar nem szuzen “kerul hozzam” (nyilvan 15-18 eves korom korul) mostmeg kifejezetten izgatna egy olyan no akit mar mindenki felprobalt, illetve csajommal is szivesen kiprobaltatnek par uj farkat.. valami enyhe cuckold dologba ment at nalam a dolog, csak en nem a megalazast elveznem, hanem hogy a csajomban minel tobb farok legyen
2021. dec. 9. 22:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Pszichológus. Segíteni fog.
2021. dec. 9. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!