Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fordulhat elő újra és újra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fordulhat elő újra és újra?

Figyelt kérdés
Egyik fiúval lelki társak lettünk az utóbbi egy évben. Mindent elmondunk a másiknak és amikor csak tehetjük együtt lógunk. Eleinte én tényleg egy barátot akartam akiben megbízhatok és a fiúkkal amúgy is jobban kijöttem eddig is. Még a nőügyeibe is beavatott, tudom hogy van egy lány aki tetszik neki és hogy őt szereti. Többször elmondta hogy teljesen megbízik bennem és szeret de nem úgy. 2 hete elkezdtünk csókolózni. Nem az a durva smárolás csak többször pusziltuk meg egymást szájon. Én nem mertem felé lépni ezeket ő kezdeményezte de nem bántam. A múlt héten azt mondta hogy mi barátok vagyunk és próbáljuk lecsökkenteni az intim helyzeteket, erre ma megint csókolóztunk és nem ellenkezett egyáltalán. Miért simogat meg csókolózgatunk heti szinten ha közben az intim helyzeteket akarja lecsökkenteni? Nem értem... illetve szerintetek csak sodródok az árral vagy szexuálisan vonzom?

2021. nov. 15. 12:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy hogy ti nem barátok vagytok. Lehet, hogy nem akar veled kapcsolatot valami oknál fogva (ez lehet egy rossz tulajdonság, összeférhetetlen nézetek, családi elvárás.. Bármi), viszont a kémia megvan es kíván. Ez ennyire egyszerű.
2021. nov. 15. 12:26
 2/2 anonim ***** válasza:
A bevezetö részben jol leirtad ahogyan el lehet jutni egy igazán jo szexkapcsolathoz. Sok sikert!
2021. nov. 15. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!