Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy fordulhat át valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fordulhat át valaki ilyen hirtelen? /F

Figyelt kérdés

Nyitott kapcsolatunk van a barátnőmmel, és pár napja volt a legelső rajtam kívüli szexpartnere.

Megígérte, hogy csinál videót az egészről, és felvette az egész menetet a kezdetektől a végéig úgy, hogy letámasztotta a telefont valahova.

Aztán megmutatta nekem végig.

Azt tudni kell a barátnőmről, hogy egyáltalán nem szereti a káromkodást, 3 éve amióta együtt vagyunk, egyszer sem hallottam káromkodni, sem szex közben, sem a való életben, és még sokszor rám is rám szólt, ha egy egy csúnya szót mondtam.

Viszont ez alkalommal valami átfordult nála.

A videó elején még minden teljesen normális volt, azt persze lehetett látni, mennyire fel vannak izgulva. Aztán miután a csávó berakta neki, és kicsit hevesebben kezdte el dugni, a barátnőm egyik pillanatról a másikra hihetetlenül káromkodva kezdett el élvezni, konkrétan olyanokat mondott közben, amiket még életemben nem hallottam tőle, meg is lepődtem, mintha nem ő lenne. Aztán onnantól kezdve a több órás videóban szinte végig káromkodott miközben szexeltek.

Nagyon fura de nagyon izgató volt őt így látni, mintha nem is ő lenne.

És engem ez nem zavar, sőt nagyon is tetszett az egész.

Csak az a fura, hogy ha valaki nem szeret káromkodni, és nem is szokott, hogyhogy hirtelen így átfordult ez nála szex közben?

Azt mondta nekem, hogy ez mind magától jött neki, nem is tudta visszafogni, és nem is gondolkodott rajta.

Az hogy pontosan miket karomkodott, ide inkabb nem irnam le, max privatban

2021. szept. 16. 08:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg olyan élvezetet nyújtott neki a másik fickó, amire te sosem voltál képes
2021. szept. 16. 08:53
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Végre valaki rendesen megbaszta, úgy ahogy egy nőt kell.

Ha csak maszatolsz vele soha nem lépi át az önkontroll határát.

Nem csodálom hogy nyitott kapcsolatban vagytok.

2021. szept. 16. 08:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos, te nem voltál képes úgy megdugni őt mint az a másik pasi és emiatt teljesen elvesztette az önkontrollját, amit veled nem tudott.
2021. szept. 16. 08:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy sokáig együtt lesztek.

Most tudta meg milyen ha rendesen.megdugja egy igazi fèrfi.

2021. szept. 16. 09:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Több órás videón...🙂

Mi értelme ezeknek a kamu kérdéseknek? Legalább a realitásérzéke meglenne a kiíróknak.

Ezeket írjátok inkább le egy jegyzettömbbe, ha szexuális izgalommal tölt el még leírni is a fantáziákat, megélés nélkül.

2021. szept. 16. 09:45
 6/8 anonim ***** válasza:
napi kamu
2021. szept. 16. 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha megosztod én megnézem a videót.
2021. szept. 16. 13:19
 8/8 anonim ***** válasza:
#5.. Ugyanez jutott eszembe..
2021. szept. 16. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!