Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől fordulhat elő hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől fordulhat elő hirtelen vágy csökkenés egy nő életében és hogyan lehet ezt párkapcsolatban kezelni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 33 éves nő vagyok. A párommal egy éve vagyunk együtt, de már nagyon régről ismerjük egymást. A kapcsolatunk elején távkapcsolatban éltünk és csak ritkábban találkoztunk, két hónapja költöztem vissza. Nem élünk együtt, bár terveztük, hogy idővel összeköltözünk. nekem van egy 3,5 éves kisfiam egy korábbi kapcsolatomból, akivel nagyon jól megértik egymást. Viszont a mostani barátomat megelőzően nem volt kapcsolatom senkivel már évek óta, a terhességem és a kicsi születése után. A barátommal sajnos már a kapcsolatunk elejétől voltak közöttünk feszültségek, és néhány napja vált számomra világossá ennek az oka: egyszerűen nem kívánom a szexet. De egyáltalán nem. Ettől én persze részben teljesen kétségbe estem, ugyanakkor örültem neki, hogy legalább az kiderült, hogy miért voltak közöttünk súrlódások, feszültségek, amikor együtt voltunk. Ezt végül elmondtam neki, szinte rögtön, és ő egészen megértőnek tűnt, én pedig nagyon megkönnyebbültem, és a szilveszter is vidáman telt, barátok között. Ma viszont amikor reggel hozzábújtam, elég rosszul sült el a dolog, és kvázi kimenekültem a szobából. Ezután leültünk beszélgetni, és kvázi szakítottunk. Korábban sosem volt azzal gondom, hogy ne vágynék a szexre. Szeretném megkérdezni, hogy van-e másnak hasonló tapasztalata, mitől lehet ez a hirtelen vágy csökkenés és hogyan lehet ezt párkapcsolatban kezelni? Köszönöm a válaszokat!
2016. jan. 2. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló?
2016. jan. 2. 18:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen szedek, de gyengét és már sok éve ugyanazt, és nem volt ilyen panaszom korábban... :(
2016. jan. 2. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindegy ,hogy gyenge vagy sem..nekem is igy volt. sokkal kevesbbe kivantam. (Mondjuk heti 1-2) Amiota abbahagytam a ferjem neha viccesen huzza a szajat,hogy megint?;)( heti2-7).
2016. jan. 2. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha pedig nem a fogamzásgátló, akkor lehet gond a hormonháztartással, vagy esetleg más gyógyszerrel amit szedsz, ha szedsz egyáltalán (pl. nyugtatók, altatók, antidepresszánsok).
2016. jan. 2. 18:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem szedek mást, de az utóbbi időben sajnos híztam, pedig nem ettem másképpen mint korábban, úgyhogy lehet a hormonháztartás az oka. És az a válaszoló, akinek ugyanilyen jellegű gondod volt, ez meddig tartott? És hogy viselte a kapcsolatotok?
2016. jan. 2. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:
11evig amig szedtem;) De mar igy jottunk ossze anno hogy szedtem. ( anno heti2 eleg volt neki is)igy csak akkor tunt fel mikor abbahagytam es rohamosan megnott a szexualis etvagyam;) De neki is amugy,biztos a feromonok;)
2016. jan. 2. 19:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Lehet benne valami. De nekem heti 2 alkalommal sem kell, sőt ... :( kifejezetten szorongok tőle, és akkor vagyok 'nyugodt', ha nem kell a dologgal foglalkoznom, vagyis szembesülnöm. Sebaj, majd megpróbálom az elhagyását a tabinak, meg esetleg elkezdek valami avivát... Köszönöm még egyszer a válaszokat!
2016. jan. 2. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!