Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretem a nőmet, de megdugnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a nőmet, de megdugnék mást?

Figyelt kérdés
Szóval, tényleg, tiszta szívemből imádom a nőmet szeretem szerelmes vagyok belé, sose csaltam meg, nem is kavartam mással de amikor snapchaten más lányok random ilyen szexi streakeket küldenek, úgy rám jön hogy megdugnám, mit lehet tenni?

2021. dec. 5. 23:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Fiatal vagy majd elmúlik.
2021. dec. 6. 00:02
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem azt írod hogy nem kavartál,akkor amit csinálsz,az szerinted minek számít?
2021. dec. 6. 01:16
 3/16 anonim ***** válasza:
65%
Helyesbítek:Ha azt írod
2021. dec. 6. 01:17
 4/16 anonim ***** válasza:
16%
Attól, hogy szereted, még megrakhatsz más luvnyát, csak ne tudja meg.
2021. dec. 6. 06:20
 5/16 molnarmarcell21 ***** válasza:
79%

Nem túl bonyolult kérdés:

A) megcsalod

B) nem csalod meg

Megjegyzem, ha valóban szeretnéd, akkor más nők hidegen hagynának.

2021. dec. 6. 06:53
 6/16 anonim ***** válasza:
81%
Nekem már ott kezdődnek a gondok, ha valaki úgy hívja a barátnőjét, hogy "a nőm". Ez kb. úgy hangzik, mintha azt írtad volna, hogy a macskám. Ha tényleg szereted és szerelmes vagy belé, akkor pont hogy csak vele akarsz lenni és nem is veszed észre a többi lányt. Legalábbis én, ha szerelmes vagyok, akkor csak az a lány létezik számomra. Nyilván az idő előrehaladtával 1-2 év után már csökken a rózsaszín köd és elkezdem észre venni a többi lányt is, de amíg full szerelmes vagyok, addig csak ő létezik.
2021. dec. 6. 07:37
 7/16 anonim ***** válasza:
44%

5.: A megjegyzésed hülyeség. Látszik, hogy még sehol sem tartasz kapcsolati téren.

Kérdező: döntened kell. A libidód nem fog csökkeni, ez nem fog elmúlni. A jó csajok neked tetszenek, de van barátnőd is. Fejben kell rendet tenned, hogy mi a fontosabb számodra.

2021. dec. 6. 07:57
 8/16 molnarmarcell21 ***** válasza:
58%

ma 07:57

Végülis csak 15 éve vagyok házas :D

2021. dec. 6. 08:06
 9/16 anonim ***** válasza:
55%

"Végülis csak 15 éve vagyok házas :D"

Nem sikerült sok kreatív pszichológiai megfigyeléseket levonnod belőle. A kérdezőt sem érted, és a válaszod semmit sem adott neki. Egy nagyon buta, alpári embernek ez segítene, hogy a két döntéslehetőségre rámutatod, de itt egy fokkal jobb tanács kell.

2021. dec. 6. 09:37
 10/16 anonim ***** válasza:
70%

Nem szereted igazán. A leírásodból nagyon fiatalnak tűnsz. Tehát nem egy 20 éves házasság van mögötted, ahol már valóban teljesen reális, hogy vágysz másra, miközben teljesen kötődsz a párodhoz.

Én ha szeretek valaki, akkor nem nézegetek másokat semmilyen platformon. Ez az alap. Nálad már itt bukik.

Persze, hogy beindulsz, ha állandóan magukat kellető nőket nézegetsz. Ez természetes folyamat. De minek csinálod? Én ezt nem értem.

2021. dec. 6. 09:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!