Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a nőmet, de megdugnék mást?

Nem túl bonyolult kérdés:
A) megcsalod
B) nem csalod meg
Megjegyzem, ha valóban szeretnéd, akkor más nők hidegen hagynának.

5.: A megjegyzésed hülyeség. Látszik, hogy még sehol sem tartasz kapcsolati téren.
Kérdező: döntened kell. A libidód nem fog csökkeni, ez nem fog elmúlni. A jó csajok neked tetszenek, de van barátnőd is. Fejben kell rendet tenned, hogy mi a fontosabb számodra.

ma 07:57
Végülis csak 15 éve vagyok házas :D

"Végülis csak 15 éve vagyok házas :D"
Nem sikerült sok kreatív pszichológiai megfigyeléseket levonnod belőle. A kérdezőt sem érted, és a válaszod semmit sem adott neki. Egy nagyon buta, alpári embernek ez segítene, hogy a két döntéslehetőségre rámutatod, de itt egy fokkal jobb tanács kell.

Nem szereted igazán. A leírásodból nagyon fiatalnak tűnsz. Tehát nem egy 20 éves házasság van mögötted, ahol már valóban teljesen reális, hogy vágysz másra, miközben teljesen kötődsz a párodhoz.
Én ha szeretek valaki, akkor nem nézegetek másokat semmilyen platformon. Ez az alap. Nálad már itt bukik.
Persze, hogy beindulsz, ha állandóan magukat kellető nőket nézegetsz. Ez természetes folyamat. De minek csinálod? Én ezt nem értem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!