Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy a vezető oktatók lefekszenek a diáklányokkal?
Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 12:42
1/9 anonim válasza:
Középiskolában semennyire, egyetemen előfordulhat, de ott SEM dugja minden tanár a diáklányokat csak hébe-hóba megesik némelyiknél (NEM mindegyiknél!!!).
2/9 anonim válasza:
Szerintem sem gyakori, középiskolában egyenesen tilos, a tanár feltene az állását, jó nevet, egyetemen előfordulhat azért, főleg titokban.
3/9 anonim válasza:
Az én értelmezésem szerint az autóvezetés oktatókra irányul a kérdés...
Nagy általánosságban nem hiszem, hogy előfordul.
Vagy legalább is remélem...nem akarnék az utakon összefutni egy olyan csajjal, akinek köze nincs a vezetéshez, de szopott a jogsiért... :D
4/9 anonim válasza:
Nagyon gyakori. Autós iskolában főleg, de a felsőoktatásban is.
5/9 anonim válasza:
Nem hinném, mikor manapság mindenkinél ott a telefon, ki tudja, mikor mit rögzít. Senki nem akar balhét magának.
6/9 anonim válasza:
Azt még el tudtam volna képzelni, hogy fiatalabb oktató saját iskoláján belül egy-két óradíj elhagyásáért cserébe... :D
De kétlem, hogy ilyen előfordulna.
7/9 anonim válasza:
Egy csaj barátom 2 hónapja is dugott az oktatóval, cserébe az ledumálta, hogy menjen át a vizsgán...
8/9 anonim válasza:
Oktató felelőssége hogy megtanítsa vezeti a diákot, független hány éves. Vizsgabiztos dönti el hogy tud-e annyira vezetni hogy forgalomba engedje. Sok a naiv nő ez téren is. Mondjuk volt rá példa.
Oktató vagyok!
9/9 anonim válasza:
Hát nem tudom mikor én jártam vezetni és többen mentünk ugye volt mikor én voltam egyedül fiú meg 2 csaj...Az oktató ott nyálaskodott meg át tette a kezét a csaj ülés háttámlájára mintha ölelné meg ott vigyorgott neki stb rendesen fűzte... Engem meg lese szart mondjuk addig jó...De vezetés tanulás szinten is leszart ugymond mert csajnak jobban magyarázott figyelmesebb volt stb...Szerintem a csajokon múlik...Ha felajánlja magát tuti megbasszák ha 2esbe vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!