Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek a vezető beosztásban dolgozó pasik? A korodat is írd meg.
Nem, mindenki a "csicskákat" szereti.
A lányok mindig "felfelé" próbálnak dugni és lefelé köpködnek.
Tehát valami 28. Noname Projektvezető vagy akinek beraknak a keze alá 3 fogalmatlant és öltönybe kell bejárnod dolgozni az előző fizetésedhez képest havi +30 ezer forintért?
A normális lányok leszarják, őket az mozgatja meg hogy milyen ember vagy, akiket meg érdekel azokat a belváros valamelyik divatos szórakozóhelyén össze tudod szedni szombat este.
Szeretem a tekintélyt parancsoló férfiakat!
24L
Igen. De csak akkor ha nem ezzel akar csajozni, főleg nem a gyakorin.
Önmagában egy beosztás semmit nem jelent.
Nem különösebben.
Volt egy főnököm, akivel pár hónapig gyakran lefeküdtem, de nem azért, mert vezető beosztásban volt. Tanultabb, műveltebb, intelligensebb voltam nála már akkor is. Csak azért került vezető beosztásba, mert jól nyalt és helyezkedett.
Csak azok a férfiak tetszenek, akik amúgy is az eseteim lennének. Tökmindegy a foglalkozása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!