Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmről (26 éves) megtudtam, hogy 81 pasival feküdt le. Ez nagyon sok?
Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 10:25
22/39 anonim válasza:
81? mozgalmas hosszú hétvége lehetett.
És a többi napon?
23/39 anonim válasza:
Fizetős csaj volt hogy ilyen pontosan tudja a számot?
24/39 anonim válasza:
egy kis matek. ha 15 evesen vesztette el, akkor az ~9 evente. majdnem egy havonta. ezek szerint nem voltak hosszu kapcsolatok.
esa valasz a kerdesre, mivel mar ti 2 eve egyutt vagytok, neked kell tudnod mi sok es mi nem. (nekem speciel sok)
25/39 anonim válasza:
Az én csajom
50pasival volt 21évesen…
26/39 anonim válasza:
Nem biztos, hogy egyesével csinálta. Ha benne volt pár gang-bang-ben, egy este összejöhetett neki 5-6 pasi, egy görbe hétvége alatt egy tucat.
Ha valaki nyitottan áll ezekhez, könnyen összejön a 81.
27/39 anonim válasza:
Ez azért nem kevés, valóban.
De ha már két éve megvagytok, és amúgy minden rendben közöttetek, akkor azért sztem eltekinthetsz felette.
28/39 anonim válasza:
A csajod egy prosti. Neked ha kell akkor jó neked.
29/39 anonim válasza:
Barlangkutatói vizsgád van? Mert szerintem szükséged lehet rá....
30/39 anonim válasza:
81/23? Honnan tudja ilyen pontosan? Nyilvántartást vezetett róluk? Ez nem komoly...
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!