Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hármas szexet akar, normális hogy így érzek?
21 éves vagyok, 3 hónapja vagyok együtt a barátommal, aki 24. Azt mondja nagyon élvezi velem, viszont a napokban felvetette a témát. Mondtam hogy szó sem lehet róla. Nem ítélek el senkit, de én úgy vagyok vele, hogy vagy együtt vagyok valakivel és csak ő van, vagy szingli vagyok, és azt csinálok amit akarok, azzal akivel akarom. Azt mondta, hogy jó rendben, végül is nem élet halál kérdése.
Mégse nyugtatott meg. Frissek vagyunk, nem tudok másra gondolni csak rá, ő meg felhoz egy ilyet. Úgy érzem nem is szeret, nem vagyok fontos és nem vagyok elég neki.
Ki került már hasonló szituba? És mi lett a vége?
Előre is köszönöm!
Ha 3 hónap után ilyet hoz fel, akkor nem vagy neki más, csak egy lyuk.
Komolyan, fel nem bírom fogni az ilyet. 40 fölött, 15 év házasság után még érthető, hogy ha valaki ezzel akarja feldobni az unalmas szexet, de huszonévesen, 3 hónap után?! Könyörgöm, van, amikor eleve 3 hónap kell, mire egyáltalán lefekszel a másikkal.
Ez a srác egyáltalán nem tisztel téged, csak egy skalpvadász. Lapát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!