Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy a baratom “megtiltja”hogy maszturbaljak?
Tobb eve egyutt vagyunk a parommal es azt tudom mondani hogy minden teren jo a kapcsolatunk, nincs semmi komolyabb konfliktus.
A maszturbacio azonban mostanaban egyre kenyesebb tema lett nala es egyre jobban zavarja ha hasznaloma vibratoromat, amikor o nincs otthon. Arra hivatkozik, hogy rosszul esik neki, hogy nem ot “hasznalom” az elvezetszerzesre es fel hogy emiatt kevesebb lesz a szex. Valamilyen szinten meg tudom erteni, ugyanakkor nekem sajnos nincs orgazmusom sem szex sem egyeb kenyeztetes soran. Ez nem az o hibaja, soha, egyik partneremmel sem volt, az az erzes kozeleben sem tudok lenni emberi kez, vagy szaj hatasara, hiaba csinaljak/csinalja teljesen jol, sokaig, stb. nincs az az erzes, csak es kizarolag intenziv rezges hatasara tudok elmenni, amit csak egy gep tud generalni.
Ezert fontos nekem a maszturbacio, de nem szeretnem a parom megbantani, nem szeretnek hazudni, hogy nem hasznalom.
Ti mit tennetek a helyemben?
Ha én nő lennék, akkor olyan pasival meg le sem feküdnék aki bikavadítót szed, mert mondhatom nem rám áll a farka hanem a gyógyitól.
Ez kábé ilyen.
F.44
Teljesen normális hogy te is elszeretnél menni...
Persze, attól fél hogy vele nem, ezért kevesebb lesz a szex, de miért csodálkozik??
Jó ötlet bevinni a hálószobába a játekszeredet, de még jobb volna sokat kísérletezni rajtad, hogy egyszer ő általa is sikerüljön az orgazmus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!