Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Àpolónôk, kórhàzon belüli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Àpolónôk, kórhàzon belüli szex, nem kollègàval, hanem bent lèvô beteggel? Valakinek volt màr? Vagy valamilyen kènyes,vicces szituàció szexualitàssal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2021. dec. 8. 12:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
Pedig ez valóban megtörtént. Bár régen volt, még a 90-es években. Szerintem annyira nem is extrém történet. Vannak ennél durvább sztorik is az életben szerintem. A szkeptikusoknak pedig azt mondanám, hogy ha kamuzni akartam volna, akkor logikus lett volna egyes szám, első személyben írni, hogy magamat fényezzem. 😊
2021. dec. 8. 16:21
 12/17 anonim ***** válasza:
29%
Azért pontoztak le mert nincs ilyen eljárás. Miért kötnének össze egy ujjat egy bicepszel?
2021. dec. 9. 09:14
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Az volt az orvosok célja, hogy elinduljon az ujjban a vérkeringés, és ne kelljen amputálni. Tehát az ujjban lévő eret kötötték be a bicepszbenn lévő érrel. Gondolom azért oda, mert így tudták a legjobban rögzíteni, hogy úgy maradjon. Ez 90-ben, vagy 91-ben történt. Hogy azóta van-e ilyen eljárás, vagy túlhaladta a tudomány, ezt nem tudom. De akkor ezt személyesen láttam. A Baleseti Intézetben volt a Fiumei úton.
2021. dec. 9. 10:31
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
Beteggel sohasem. Vidéki kiskórház belgyógyászatán szinte minden beteg 70+os volt, nyilván egyik sem vonzott a 20-as éveim elején, mikor még ápoló voltam. Viszont volt nálunk egyszer egy gyakorlatát töltő kisdoktor és egy alkalommal tovább ottmaradtam nappalos műszak után, mert nagyon rosszul volt egy beteg. A velem egyműszakos kollégák hazamentek. Én is éppen indultam, a kisdoki ügyelt (a társa, az idősebb orvos az osztályon csinált centrál kanült). A folyosón futottunk össze, behívott magához az orvosi szobába és jól megjáratta bennem a botját. Nem volt helyes, vagy különösebben lenyűgöző személyiség, de nagyon izgatott maga a helyzet. Később mégegyszer megismételtük. Aztán később felvettek a kórházba egy fiatal műtősfiút,néha benézett az osztályra. Mindig flörtöltünk, ő nagyon helyes is volt és kb. mi ketten voltunk fiatalok csak abban a kórházban. Egyszer vissza kellett mennem műszak után, mert a szekrényben maradt a telefonom és ő épp a folyosón kávézott, ügyelt. Behívott a műtősszobába, aztán vele is megtörtént a dolog. Jó 10 éve voltak ezek, de jó emlékek maradnak, mindig vágytam rá előtte is, hogy kórházban, ottaniakkal kipróbálhassam.
2021. dec. 9. 16:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy vidéki kisvárosban jöttem össze az egyik bokatörött beteggel,aztán pár hónap járás után hozzá költöztem,de annyira nem jött ki a lányaimmal,hogy fél év után megszakítottuk a kapcsolatot.
2021. dec. 18. 19:38
 16/17 anonim ***** válasza:
14 ket kulonbozo no van.Aki szegyenli a multjat es az aki buszke ra.
2021. dec. 19. 11:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Az apolonok izgik!
2022. nov. 4. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!