Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány csak akkor keres ha épp nincs senkije akkor tuti nem akar velem soha komolyat?
Figyelt kérdés
Sosem volt barátnőm, de ez a lány szerintem csak kihasznál. Elég rossz érzés hogy első lány aki szóba állt velem az ilyen. De gondolom azért vannak normális lányok.
Vagy a többség ilyen?
2021. dec. 8. 08:35
1/11 anonim válasza:
Ó hát ezen nem kell fennakadni.
amúgy meg ne játsztd a szent szüzet, meg elérhetetlent, egyik lány sem fog érted küzdeni.
Használd ki, teperj rá amikor keres ;) vard le. Aztán lesz majd valami.
Érzelmeket ne vigyél bele, csak vágyakat
2/11 anonim válasza:
Szerintem pont fordítva. Ha egy lány csak akkor keres, amikor éppen nincs senkije, akkor pont azért keres, hogy legyen valakije. Amikor van valakije akkor nem keres, mert akkor elvan a valakijével.
3/11 anonim válasza:
Azért keres, mert éppen nincsen más és nem akar egyedül lenni.
4/11 anonim válasza:
lehet, hogy egyszerűen nem tud egyszerre több emberre koncentárlni. Nekem van olyan barátnőm, aki rendszeresen keres, ha szingli, de csak néhanapján amikor kapcsolatban van. Ez így normális.
5/11 anonim válasza:
Szóval van egy csaj, aki rád akar mászni olyankor, mikor épp nincs pasija és te ezen fennakadsz? Ilyenkor dugd meg, de közben nyugodtan keresgélj te is.
6/11 anonim válasza:
"de ez a lány szerintem csak kihasznál." Jah! Jah! (Neked se lesz barátnöd soha!!!)
7/11 anonim válasza:
Inkább az lenne a furcsa ha akkor keresne amikor van pasija nem? Olyankor akarnál vele összejönni amikor ép kapcsolatban van vagy mi?
Mozdulj rá, s ne azt várd hogy a nők fussanak utánad. Ne egyetlen emberre várj életed végéig. Azt kérdezted ilyen-e a többség. Nos sosem tudod meg, ha nem próbálod meg.
8/11 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy lelkiszemetes/egosimogató
9/11 anonim válasza:
#8: Én voltam nem egyszer lelki szemetesláda. Ha cserébe meg is dughattam volna a csajt, még meg is érte volna.
10/11 anonim válasza:
Amikor párja van, vele tölti az idejét. Amikor nincs, többet van másokkal, pl veled is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!