Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány komolyan gondolta vagy csak hülyített?
Teljesen úgy viselkedett mintha tetszettem volna neki, a nézéséből, meg abból gondolom hogy amikor beszéltem mindig nagyon figyelt rám. Időnként finoman hozzám ért. Sosem viselkedett velem még egy lány sme ilyen kedvesen, emiatt azt gondolom hogy lehet tetszettem neki. De nem tudom pontosan mert sosem volt még barátnőm, meg ez a lány túl jól néz ki hozzám képest, tehát sokkal jobb fiúkat is megkaphatna.
Lehet csak hülyített? De annak mi értelme lett volna?
Az ilyenekből lesznek az incelek meg a sorozatgyilkosok akik azt mondják dehát a lány kavart velem aztán felültetett!
Nem haver, egyszerűen csak kedves volt mert ő ilyen! Kész!
Őszintén... lövésünk sincs, ennyiből senki sem mondja meg. Ahogy azt sem, hogy csak simán jófejnek tart és amúgy mindenkivel ilyen közvetlen, vagy ténylegesen nyitott lenne bármire.
Akár így, akár úgy, miért is beszélsz múltidőben? Rázd helyre a tökeidet és kezdeményezz nála ha akarsz tőle valamit, ne azt várd hogy majd rádveti magát és leteper. Üsd a vasat amíg meleg, ne hagyd a lehetőségeket elúszni az orrod előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!