Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik hülyítettétek már egy lány fejét. Írjatok légyszi, hogy ti miért csináltátok? És hogyan?
Figyelt kérdés
Ezt nem azért kérdezem,mert hasonló terveim vannak(pláne h lány vagyok).Hanem mert sztem egy fiú most ezt csinálja velem,de ő tagadja(természetesen)Csak nem értem ebben neki mi a jó?!2009. jún. 4. 20:02
1/5 anonim válasza:
Azért tesszük, mert a lányok hivatalosan nem szeretik, de titokban élvezik.
2/5 anonim válasza:
Már ne is haragudj meg de én speciel semmit sem élvezek azon ha hülyítenek.Semmi élvezetes nincs benne,ezt nemtudom honnan szedted.
3/5 anonim válasza:
Időtöltés. Ha a lány nagyon hülyére vehető, akkor néha "jó" szórakozni az érzéseivel. Pláne ha elötte pl féltékennyé tett valamivel, de tudod, hogy téged szeret.
Az élet nehéz.
Őszinte válasz volt, jöhet a lepontozás :)
F/17
4/5 anonim válasza:
nem kell az, hogy féltékennyé tegyen egy lány ahoz, hogy egy srác hülyítse! Ha látom, hogy egy lány nem közömbös irántam még akkor is húzom az agyát, ha én nem akarok semmit. Ez sajna így megy, kell az egonak, de azt hiszem azért a lány egy idő után le tudja kapcsolni ezt. Épp ezért nem is szokás nagyon elhúzni, ha hosszasan csinálja a srác, akkor szerintem kicsit kínozni akar, de ő is vevő a dologra (már ha ilyesmiről van egyáltalán szó).
21F
Make love not war(craft)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ:21/F,azt hiszem sokat segítettél.Ja a "kicsit elhúzza"-hát a 9 hónapja az kicsit?!
2009. jún. 5. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!