Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hülyített fél évig, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hülyített fél évig, ha csak azt akarta volna?

Figyelt kérdés
Egy fiú, akivel nagyon jóban voltunk, észrevettem, hogy másként viselkedik velem, mintha tetszettem volna neki. Olyan dolgokat csinált, amik nagyon félreérthetőek voltak, többször megcsókolt, olyanokat mondott, hogy szeret, megfogta a kezem stb. Végül megkérdezte, hogy lennék e a barátnője. Én persze igent mondtam, de kiderült, hogy csak lefeküdni akart volna velem. Én megijedtem és nemet mondtam, mert erre még nem álltam készen, mire közölte, hogy ez neki nem megy. Másnap azt mondta, csak barátként tekint rám, és most nem vágyik kapcsolatra. De nem értem, akkor miért szórakozott velem hónapokon keresztül? Miért nem mondta meg, hogy nem akar tőlem mást, miért volt ilyen félreérthető? Én tényleg azt hittem, hogy szeret... 18/L

2017. júl. 6. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
A fiúk már csak ilyenek. (tisztelet a kivételnek...ha létezik)
2017. júl. 6. 09:49
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem szeretett is és azt is akarta. Ha jobban belegondolsz akkor ha csak az kellett volna neki egy csomó olyan lány van aki ilyenre kapható.
2017. júl. 6. 09:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne tudd meg,a fiúk mennyit képesek a punciért udvarolni...még ennyit is.

Tudom,én is az vagyok,bár engem a kapcsolatok érdekelnek.

2017. júl. 6. 10:16
 4/8 A kérdező kommentje:
De ha igazán szeretne, nem hagyna el azért, mert nem akarok rögtön belemenni ilyenekbe...nem?
2017. júl. 6. 10:17
 5/8 anonim ***** válasza:

De fél év után volt ez nem? Akkor nem egyből.

De amugy ezt csak ő tudná halál biztosra megmondani.

2017. júl. 6. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretne, akkor akár addig is várna, míg el nem múlik a szerelme, szóval úgy ahogy írtad, csak a szex érdekelte, elég nagy görény. :c
2017. júl. 6. 10:43
 7/8 anonim ***** válasza:

#4: Igen, akkor nem hagyna el ezért. De az sem kizárt, hogy játszani fogja még egy darabig, hogy ő barátod, egészen a szexig.

Érdemes messziről kerülni.

2017. júl. 6. 11:37
 8/8 anonim ***** válasza:

"de kiderült, hogy csak lefeküdni akart volna velem. "

És ez hogy derül ki? Gondolom valamelyik sz@rkeverő barátnőd mondta?

2017. júl. 6. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!