Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is én tetszettem neki, csak azt akarta, hogy legyen valakije?
Figyelt kérdés
Nemrég még úgy láttam én kellek neki,de hogy már mással látom,úgy gondolom neki csak egy párkapcsolat kell valakivel,aki nem feltétlenül én vagyok,jól látom?2017. márc. 29. 14:33
1/5 anonim válasza:
hàt persze egyertelmű ne viccelj mar ő mindig ilyen volt..bàtyjàra ütött..
2/5 anonim válasza:
Sajnos ennyiből nem lehet megmondani. Kifejtenéd bővebben?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék ismerősbe botlani ezért nem.
2017. márc. 29. 15:23
4/5 anonim válasza:
Arra nem gondolsz, hogy esetleg akivel most látod, ő tényleg tetszik neki és tényleg jól kijönnek és tényleg vele akar lenni? És arra, hogy talán csak te gondoltad úgy, hogy te kellesz neki, közben pedig nem így volt?
5/5 A kérdező kommentje:
Előfordulhat,de akkor mi értelme volt a sok randinak,bóknak,miért fűz hónapokig..
2017. márc. 29. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!