Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha mindig visszatalálunk egymáshoz? Próbáljam meg vele komolyan?
Van egy lány, akivel 7 éve összejöttem. Másfél év hatalmas szerelem után ő elkezdtem magát plasztikáztatni, tetováltatlni, piercingeztetni és hiába mondtam hogy nekem úgy tetszik ahogy van, ő csak csinálta, ezért szakítottam vele. Fél évig nem is beszéltünk, nem is találkoztunk, aztán felkeresett, hogy próbáljuk meg még egyszer. Megszabadult a piercingektől, kicsit szelídebb külsőre váltott és bár tetoválás ellenes vagyok, elfogadtam. 2 évig voltunk együtt, volt olyan tetoválás a amelyet eltűntetett lézerrel, viszont elkezdtem megint a plasztikázást. Rengeteg vita volt ebből, ezért újra szakítottunk. Nem sokkal azután egy véletlen folytán megint egymásra találtunk, lett egy rövidebb kapcsolat, azután ismét és akkor hosszabb ideig együtt voltunk. Én a kedvéért leszoktam a cigiről, a motorozás is abbahagytam mert szerinte túl veszélyes és sok rutin dologban hozzá igazodtam a házban.
Most 1 éve megint szakítottunk, ezúttal a felgyülemlett feszültség miatt, viszont valamikor májusban egy bulin egymásba gabalyodtunk és egész nyáron szexkapcsolatot tartottunk fenn, illetve ősszel párszor randizni is mentünk, de aztán megszakadt a dolog, mert el kellett utazzon munka miatt. Viszont márciusban hazajött és marad is, és most írt nekem, hogy lenne-e kedvem találkozni és hogy beszéljünk egy kicsit az elvárásainkról.
Mit tegyek? Próbáljam meg végre komolyan? Nagyon rég se veled, se nélküled a kapcsolat és most van egy másik lány, akivel ismerkedem. Nagyon komoly a lány és hosszú távra tervezi, viszont nagyon szeretném, hogyha választok köztük, akkor jó döntést hozzak. Ti mit javasoltok?
Kiegészítés: mindkettőnknek volt a 7 év alatt még néhány kapcsolata, de mind rövid életű volt. Mindketten 32 évesek vagyunk.
Ha az új lány szinpatikus és vonzódsz hozzá akkor mindenképp őt válaszd ez nem is kérdés. De ha érzel valamit a régi lány iránt ne menj bele.
Mellesleg ennyi baszakodás után én már látni se akarnám azt a csajt de te tudod:D
N
Vannak olyan emberek akik valahogy azáltal vonzanak, hogy léteznek, ez ilyen.
De szerintem éppen elégszer probaltatok már, és látod valami miatt nem ment. Eleve teljesen más a felfogásotok, te eliteled a testmodositast, ő nem érti meg az extremsportot.
Így nem lehet normális kapcsolatot fenntartani, mint ahogy a korábbi 5-6 nekifutás alatt sem ment. Ne eroltesd, ints neki búcsút, és ha úgy könnyebb túllépni akkor töltsd le mindenhonnan.
A szíved húz hozzá, vagy a nemi vágyad?
Már eléggé megismerted. Képesnek érzed magad és őt hosszabbtávú kapcsolatra? El tudod fogadni hibáival együtt? Ő képes téged elfogadni a hibáiddal együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!