Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is elment a kedve a szextől 3 év párkapcsolat után?
Már konkrétan egyáltalán nincs hozzá kedvem...
L26
Csak a párod nem kívánod vagy a masztit se, szexet se senkivel?
A kapcsolatotok elején milyen volt neked a szex?
Az nem jó...
6 év volt a legtöbb idő, amit egy nővel töltöttem. Ugyanolyanok voltunk, mint az elején, sőt! Nem féltünk kimondani a vágyainkat és ha ez belefért a másiknak, akkor ment is. Libidó terén sokkal nagyobb volt, de mindig tudta, hogyan hozza meg a kedvem. Az élet sajnos megrágta a kapcsolat oldalát. Fájó búcsút vettünk és barátságosan váltunk el.
Röviden:
Ahogy telt az idő, annál inkább jobb volt a szex. Az élet más területein voltak bajok.
Kivizsgáltattad magad? Esetleg valami hormonális dolog? Nem szedsz fogamzásgátlót? Az meg tudja ölni a libidót.
Abszolút nem vágysz a szexre vagy csak a pároddal nem?
A masztit igen, de a szexet már nem. Egyszerűen nem tud ramhangolódni, hiába mondom neki, mit szeretnék.
Nem szedek foggátlót
Meg kell találni a partnert. Azután meg kell tartani úgy, hogy jól érezzétek magatok. Utóbbi bajos volt nálunk, persze külső tényezők is rásegítettek rendesen. Nem is tudom... Megoldhattuk volna, nem tettük. Igazából a szex tartott össze minket az idő alatt. Nem értjük, miért nem tettük azt, amit kellett volna, miért alakult így. Nagyot hibáztunk mindketten, ha tudnánk visszacsinálnánk. Buták voltuk. Már túl nagy áldozat lenne. Egyszerűen elb@xxxtuk.
A lényeg, hogy nem csak rajtad múlik, ne hibáztasd magad! Ez mindkettőtök ügye! Beszéld meg vele, ha ez nem megy, menj! Te benne, ő benned látja a hibát. Azért mert nem beszéltek, csak gyülemlik a sz....r (nehéz az élet, ha nem vagy évezredünk gázszerelője XD),aztán borul a bili. Beszélni kell, ha megérti, meg, ha nem, akkor go... Ne engedj a boldogságodból! Láttam ilyet, nem volt szép. Mármint át is éltem tét nélkül. Elköszöntünk egymástól, emberien, időben. Az előbb említett dolog pedig az, hogy család lett alapítva, gyerekek, égig érő hitel... a többit szerintem tudod, sajnos. Sokan vannak így. Anya apával nem hogy nem dug, de még csak nem is beszél, vagy ha igen, akkor kiabálás, vagdalkózás,veszekedés (néha tettlegességig is)... Egy életre tönkre lehet tenni a gyerekeket.
Persze itt durván kimentem a vonalból, de (sajnos) tudjátok mi a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!