Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 4 év szexhiány után nőként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 év szexhiány után nőként mire számíthatok? Fájni fog?

Figyelt kérdés

Nem mennék bele a dolgok miértjébe. Most szeretnék majd alkalmizgatni. Viszont nem tudom h fogok reagálni ennyi idő után. Vagy egyáltalán jól tudom e majd csinálni vagy bármi.

Köszönöm szépen nem kérek privát üzeneteket!

2021. dec. 6. 15:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Aztán miért nem kérsz privát üzeneteket? Itt rosszabb emberek vannak csak, mint máshol?
2021. dec. 6. 16:54
 12/17 anonim ***** válasza:
88%

Két dologtól függ:

- a pasi mennyire figyel rád (mondjuk ez független attól, hogy 4 éve vagy 4 órája dugtál, mert amelyik idióta módon tolja az sem így, sem úgy nem jó);

- mennyire tudod magad elengedni.

Ja amúgy a szex olyan mint a biciklizés... ha a járdán csinálod zavarja a gyalogosokat 😂

2021. dec. 6. 17:02
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
Hány éves vagy? Szerintem jobb várni, mint meggondolatlanul beleugrani valamibe.
2021. dec. 6. 18:04
 14/17 A kérdező kommentje:
De hát 4 éve várok. Jelenleg 24 vagyok. Szinte már bele vagyok őrülve abba h elfolytom minden vágyamat. Hiába várok csodákra, ha nem jön a megfelelő. Azért meg nem jövök össze bárkivel csak h legyen egy kapcsolatom
2021. dec. 6. 19:05
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez gáz. Férfiként mondom neked, nem maradsz ki semmiből, ha nem fűvel fával fekszel össze. Foglald el magad hasznosan. Azt hiszed akinek csak szexre kellenél foglalkozna veled? Egy percig sem. Csak ürítésre használna. Tartsd te is többre magad ettől!
2021. dec. 6. 19:48
 16/17 A kérdező kommentje:

De nekem se kéne másra a pasi csak szexre :D nem értem a gondott itt. Miért gáz ha 24 évesen szeretnék mással is szexelni kapcsolaton kívül? Összesen 1 pasival voltam egész életemben. Még ki se élvezhettem a szexet. Fogalmam sincs miket szeretek, milyen az orgazmus akár. Vártam egy ideig h helyre jöjjek. Nem keresek megszállotan egy pasit aki majd szeret és törődik velem.

Nem érzelmi támaszt keresek vagy olyat aki babusgat. Szexuális igényeim lennének h ne azon agyaljak majd mikor már idősebb leszek h ejj a legszebb éveimben ki se élhettem magam.

2021. dec. 6. 20:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Nyilván a partnert akivel majd szeretném alaposan megválogatom. Nem az első jelentkezővel feküdnék le. Engem csupán az érdekelt fájni fog e vagy bármi.
2021. dec. 6. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!