Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszat tennék neki, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszat tennék neki, ha lefeküdnék vele?

Figyelt kérdés

Évek óta idealizal, állandóan írogat FB-on, nagyon tartanom kell vele a távolságot, mert total oda van értem. Nem mondta úgy ki, csak érzem rajta. Nem bátorították soha, de bunkó se akarok lenni, mert egy kedves barátomon keresztül ismertem meg, és kedvelem, tisztelem őt emberként, távoli barátként. Bizonyos értelemben rokonlelkek is vagyunk, sajnálom is, hogy nem igazán vonz, mert szerintem összeillenénk. Ismerem magam annyira, hogy ez a férfi soha nem fog belőlem komoly vonzalmat kiváltani. De lassan bekattanok a szexhiànytól és idegenekkel nem megy.

Jó lenne neki, megérné neki, ha csak szexre összejönnék vele? Nem tartana sokáig, mert annyira belém van zugva, hogy tudom úgyis többet akarna, azt még nem tűröm, hogy kisajátítson vagy szenvelegjen nekem amiért nem vagyok szerelmes, ráadásul másba az vagyok. Szóval olyan 2-3 hónap után szakitanék vele. Az a baj, hogy ennél többre becsülöm és már egyszer megcsináltam valakivel ugyanezt. Rajta is éreztem, hogy többet fog akarni, ilyenkor sajnalatbol megpróbálok többet érezni, de akkor vége is, szineszkedest sokáig nem bírom. Most itt van ez a pasi, megkaphatna 2 hónapra, de utána évekig lenne maga alatt. Viszont igy se vagyunk barátok, mert már azt is félreérti, ha nem állítom le Messengeren, már ott is órákig képes lenne nekem irogatni, meg kuldozget az életéről dolgokat, amihez semmi közöm és nem is érdekel. Ilyenkor ignoralom és visszafogja magát. Félek, nagyot sérülne, ha lefeküdnék vele. Nem rá vágyom, hanem a szexre. Mivel idegent nem tudok közel engedni magamhoz, leginkább csak ő van most, aki oda is van értem és aki nem undorít testileg. Abszolút fel tud izgatni a gondolat, hogy egy olyan férfivel legyek, aki ennyire vágyik rám, ez számomra is izgató, meg úgy egyáltalán szükségem volna már egy kiadós szeretkezésre, csak tudom mi lesz a vége.

Elveszítem majd a barátságát, ami így is nagyon távoli, mert muszáj vagyok tartani vele a 2 lépés távolságot.

A pasi helyében nektek megérné álmaitok nőjével ilyen feltételekkel a szex?

2021. nov. 7. 16:31
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy?
2021. nov. 7. 16:35
 2/27 anonim ***** válasza:
24%

Jóváhagyom.

Hadd menjen

2021. nov. 7. 16:38
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Neked jó lenne, őt meg tönkretennéd lelkileg. Te is látod, hogy ez a helyzet. Döntened kell, hogy belemész ebbe vagy sem. Mi hiába mondjuk, hogy ne csináld, ha te úgyis megteszed. Tükörbe fogsz tudni nézni miután majd kidobod? 28/N
2021. nov. 7. 16:38
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd ezt, nagyon beletaposnál ezzel a lépéssel. Ne élj vissza azzal, hogy többet érez és lefeküdne veled, ha neked ez csak egy sima szex lenne. Gondolj bele ha veled tenné valaki ezt. Én már éltem át hasonlót, hogy többet akartam valakitől, lefeküdtünk, utána pedig ő lezárta ezt a kapcsolatot, és cefetül szenvedtem nagyon sokáig utána. Szóval ne, nem lehetsz ilyen gonosz valakivel. Mondd meg neki, hogy hagyjon békén, és valahogy zárd le ezt a szálat vele, azzal teszed a legjobbat mind a kettőtökenek.
2021. nov. 7. 16:43
 5/27 anonim ***** válasza:
55%

Túl hosszú.

Mindenesetre feküdj le vele.

2021. nov. 7. 16:43
 6/27 anonim ***** válasza:
76%

Egy férfi lelkét nem kell félteni a szextől.

Ha mégis, akkor az nem férfi.

2021. nov. 7. 16:44
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Tedd meg vele, aztán állítsd le ha már neked nem jó, jól használd ki aztán ha mondjuk később hallod hogy megviselődött esetleg tönkrement, akkor légy boldog... Ennyire kötelező ösztönlénynek lenni? És mivel nincs ingyenebéd ne csodálkozz ha évekkel évtizedekkel később hasonló dolog történik veled, nem kívánom mert senkinek nem kívánok rosszat de ez így működik.
2021. nov. 7. 16:49
 8/27 anonim ***** válasza:
75%

Ezzel nem hiszem, hogy összetörnéd a szívét. Az enyém legalábbis nem törne össze tőle, max. kiábrándulnék kicsit, de az úgyis ráfér a srácra, ha ilyen durván beléd van csavarodva.

F

2021. nov. 7. 16:57
 9/27 A kérdező kommentje:

Összetörte már valaki a szívemet, ha ez vígasztal titeket.

De akkor senkivel se szexelhetek.

Idegennel nem megy, nem vagyok robot.

Aki értem oda van, azzal szemétség lenne.

Akiért én oda vagyok, az velem nem akar lefeküdni.

D

Kölcsönös úgyse lesz soha.

2021. nov. 7. 16:58
 10/27 anonim ***** válasza:
49%
#10 Nem agyalnék ennyit...
2021. nov. 7. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!