Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszat tennék neki, ha lefeküdnék vele?
Évek óta idealizal, állandóan írogat FB-on, nagyon tartanom kell vele a távolságot, mert total oda van értem. Nem mondta úgy ki, csak érzem rajta. Nem bátorították soha, de bunkó se akarok lenni, mert egy kedves barátomon keresztül ismertem meg, és kedvelem, tisztelem őt emberként, távoli barátként. Bizonyos értelemben rokonlelkek is vagyunk, sajnálom is, hogy nem igazán vonz, mert szerintem összeillenénk. Ismerem magam annyira, hogy ez a férfi soha nem fog belőlem komoly vonzalmat kiváltani. De lassan bekattanok a szexhiànytól és idegenekkel nem megy.
Jó lenne neki, megérné neki, ha csak szexre összejönnék vele? Nem tartana sokáig, mert annyira belém van zugva, hogy tudom úgyis többet akarna, azt még nem tűröm, hogy kisajátítson vagy szenvelegjen nekem amiért nem vagyok szerelmes, ráadásul másba az vagyok. Szóval olyan 2-3 hónap után szakitanék vele. Az a baj, hogy ennél többre becsülöm és már egyszer megcsináltam valakivel ugyanezt. Rajta is éreztem, hogy többet fog akarni, ilyenkor sajnalatbol megpróbálok többet érezni, de akkor vége is, szineszkedest sokáig nem bírom. Most itt van ez a pasi, megkaphatna 2 hónapra, de utána évekig lenne maga alatt. Viszont igy se vagyunk barátok, mert már azt is félreérti, ha nem állítom le Messengeren, már ott is órákig képes lenne nekem irogatni, meg kuldozget az életéről dolgokat, amihez semmi közöm és nem is érdekel. Ilyenkor ignoralom és visszafogja magát. Félek, nagyot sérülne, ha lefeküdnék vele. Nem rá vágyom, hanem a szexre. Mivel idegent nem tudok közel engedni magamhoz, leginkább csak ő van most, aki oda is van értem és aki nem undorít testileg. Abszolút fel tud izgatni a gondolat, hogy egy olyan férfivel legyek, aki ennyire vágyik rám, ez számomra is izgató, meg úgy egyáltalán szükségem volna már egy kiadós szeretkezésre, csak tudom mi lesz a vége.
Elveszítem majd a barátságát, ami így is nagyon távoli, mert muszáj vagyok tartani vele a 2 lépés távolságot.
A pasi helyében nektek megérné álmaitok nőjével ilyen feltételekkel a szex?
Nem erőltetem vele ezt az egészet.
Nem vagyok elválva. Ő szerintem tudja, hogy rossz a házasságom - a közös barátunktól. Elviekben el fogok válni hamarosan, megbeszéltük a férjemmel. Csak az a baj, hogy pár éve is megbeszéltük és nem lett semmi belőle, teljes anyagi csőd lett volna mindkettőnknek. De most annyira remélem, hogy meg tudjuk oldani. De én addig már nem akarok belemenni senkivel semmibe.
Inkább az a baj, ha meg fogja tudni, hogy elváltam, még jobban fog nyomulni. Nem is akarom, hogy megtudja.
Van valaki, aki nagyon vonz engem, de eddig lebeszéltem magam róla, mert fiatalabb és mert melegnek hittem. De akit a párjának gondoltam, az most becsajozott, szóval teljesen meg vagyok zavarodva, hogy most akkor meleg vagy nem? Mert ha nem meleg, akkor meg át kell konvertálnom az agyamban, hogyan is állunk mi ketten egymással. Leginkább sehogy, úgyse merem soha kideríteni, de most annyira megzavart, hogy mégse meleg, hogy képtelen vagyok más férfire gondolni.
16:
Ilyen jó baráti viszonyban vagytok és még soha nem kerdezted meg, hogy meleg e vagy sem?
Nem. Van az az illető, akiről a kérdést feltettem, aki vonzódik hozzám.
És van a melegnek hitt srác, akihez meg én vonzódok. Vele nem vagyunk barátok, hivatalosabb volt a kapcsolatunk jellege és már fél éve nem is láttam. Ahhoz képest viszont egyre több szivecskét kapok tőle FB-on, amit nem tudok hova tenni pont azért, mert nem volt olyan a kapcsolatunk, elég távolságtartó volt ő is, de én is.
Ugyanilyen szituban voltam férfiként.
Őrületesen szerelmes voltam a lányba, legalább is, azt hittem. Százszor elképzeltem gondolatban, mit tennék vele ha intim helyzetbe kerülnénk.
Gondolom, ezt ő észrevette. Félreérthetetlen jeleket adtam, ez tény. Aztán egyszer úgy adódott, hogy egy társaságot hazavittem autóval, ő is köztük volt, utolsó utasként. Elkezdtünk beszélgetni, majd megkért, hogy álljak meg egy félreeső úton. Megálltam, ő rámnézett és annyit mondott: most b..ni fogunk.
Na, nálam itt dőlt le e torony. Indítottam, hazavittem és elköszöntem. Nagy önuralom kellett, de utólag is azt gondolom, a legjobb döntés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!